De kracht van verse bloemen

Boeketten van verse bloemen zijn favoriet bij het Fleurop team! Of we nu kunnen genieten van het zonnetje of wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken, wij krijgen nog meer behoefte aan kleur in huis. Verse bloemen hebben ook een positief effect op je humeur!

Mooie boeketten van verse bloemen!

Dat kunnen we natuurlijk allemaal wel gebruiken. Mooie boeketten van verse bloemen bestel je gemakkelijk bij Fleurop. Wist je dat we, als je op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgen (zaterdag voor 12.00u)? Een geweldige manier om jezelf of iemand anders op te vrolijken dus. 

Populaire verse bloemen

Laten we beginnen met de populairste verse bloemen. Natuurlijk beginnen we dit lijstje met rode rozen. Deze all-time favorite voor verschillende gelegenheden doet het altijd goed. Niet alleen voor Valentijn zijn rode rozen populair, maar dit boeket is voor iedere gelegenheid geschikt.
Nog zo’n publiekslieveling: tulpen in verschillende kleuren. De perfecte, fleurige bloem om de lente in huis te halen. 
En dan de zonnebloemen. Is er een betere bloem om iemand op te vrolijken? Ook de bekende blauwe delphiniums zijn een populaire keuze. Laat je vooral inspireren door de seizoensboeketten die altijd worden samengesteld door een lokale Fleurop bloemist.

Tip: de vaasverrassing pastel

Onze trio vaasverrassing is een set van 3 moderne vazen opgemaakt met verse bloemen in pasteltinten.

De lokale Fleurop vakbloemist kiest mooie verse snijbloemen, snijdt deze voor levering schuin af en levert de bloemen op water met voeding en inclusief deze 3 toffe vazen.

Perfect om jouw huis of iemand anders op te fleuren!

Bloemen voor het goede gevoel!

Ook hebben verse bloemen nog meer voordelen waar je misschien niet bekend mee bent. We zijn er dus over uit dat bloemen je stemming op een natuurlijke en positieve manier beïnvloeden. Maar wist je ook dat bloemen de luchtkwaliteit in huis verbeteren? Bloemen helpen namelijk om de lucht te zuiveren. 
Extra bijkomstigheid: verse bloemen neutraliseren vervelende geurtjes in huis. Ook bevorderen bloemen de mentale ontspanning. Bij lavendel is het bijvoorbeeld bewezen dat het stress en angstgevoelens kan verminderen. Ook leuk om te weten, bloemen inspireren je creativiteit. Je creatieve denken wordt gestimuleerd door de bloemen in je huis. Misschien de volgende creatieve werksessie in een bloementuin houden?

Boeket verse snijbloemen

Nu je deze voordelen kent, wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het boeket van verse snijbloemen. Daarom enkele tips om je verse bloemen nog langer mooi te houden. Misschien overbodig, maar snij de stelen schuin af. Zo nemen de bloemen meer water op en blijven ze dus langer vers.

Gebruik schoon water in de vaas en ververs het water. Dit voorkomt dat er algen en bacteriën het water en dus de bloemen vervuilen. Voeg ook de meegeleverde bloemenvoeding toe. Dit helpt ook om bacteriën in het water te verminderen. En als laatste: zet de snijbloemen op een koele plek. Door het vermijden van veel zonlicht en warmte ga je uitdroging tegen. 

Bloemen cadeau

Kan jij wel wat verse bloemen gebruiken in je leven? Of is het tijd om iemand te trakteren op een mooi bloemen cadeau? Bestel eenvoudig online bij Fleurop. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van prachtige boeketten van verse bloemen. Het boeket wordt speciaal voor jou samengesteld door onze bloemisten en (dezelfde dag) bij je thuis bezorgd.

Als afsluiter een friendly reminder: ieder moment is geschikt om iemand te verrassen!