Hoe doe je mee?

1. Koop een Roselily-boeket via fleurop.nl of de lokale Fleurop vakbloemist.
2. Wanneer je via fleurop.nl een Roselily-boeket koopt, ontvang je een wincode in je mailbox. Wanneer je via de lokale Fleurop vakbloemist een Roselily-boeket koopt, ontvang je een voucher met de wincode.

3. Vul je gegevens en wincode in op www.fleurop.nl/actie
4. In juli nemen wij contact op met de winnaars om iemand anders te verrassen!

Ook leuk: Je kunt voor Roselily ook terecht bij de lokale Fleurop vakbloemist!

Over de Roselily  

Een rijke symboliek, een subtiele geur en de schoonheid van twee bloemen in één... Dat is de Roselily! Deze nieuwe lelievariant wordt steeds populairder en daarom zetten we haar de hele maand juni in de spotlight!

Ieder soort binnen de Roselily collectie heeft een eigen geur-sterkte. In de eindfase van de bloei zal Roselily wel geur afgeven, over het algemeen wordt dit als een aangename bloemengeur ervaren. Geur-ervaring is natuurlijk iets persoonlijks en wordt bepaald door verschillende invloeden, stadia van de bloem, ruimte waar ze zich bevinden en ventilatie van de ruimte. 

Bovendien heeft ze geen meeldraden, waardoor er geen vlekken in je kleding kunnen komen. Heb je last van hooikoorts? Ook dan is deze bloem een uitkomst, omdat ze geen pollen heeft.

Samenwerking 
Deze campagne is in samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl en Roselily kwekers, en sluit aan op de campagne ‘We hebben meer bloemen nodig'. 

Logo's.jpg

*De personen in de campagne zijn vooraf negatief getest.