Rouwwerk: Warm gebaar

Het rouwwerk uit het thema 'Warm gebaar’ bestaat uit bloemstukken met tropische materialen en warme tinten. De stukken bevatten bloemen die voorkomen in de laatste warme maanden tot aan de eerste koude dagen.

Warm gebaar

Warm gebaar is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop. De bloemstukken in dit thema zijn warm van kleur en een tikkeltje exotisch of tropisch. Gemaakt van bloemen die in de laatste warme maanden tot de eerste koude dagen veelvuldig voorkomen, zoals bessen, grassen, dahlia’s en mooie hortensia’s.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

Ontdek het rouwwerk Warm gebaar

Warm van kleur en een tikkeltje exotisch. Ontdek de stukken uit Warm gebaar.

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.