Rouwwerk: Puur

Het rouwwerk uit het thema 'Puur’ kenmerkt zich door bloemen met frisse en zachte tinten, die klassieke en elegante bloemstukken vormen.

Puur

Puur is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop.Wit staat symbool voor puurheid, oprechtheid en perfectie. Krachtige eigenschappen die een waarde vertegenwoordigen en die je terugziet in de pure bloemstukken. De klassieke en tijdloze uitstraling maakt een wit bloemstuk passend bij elk afscheid.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

Ontdek het rouwwerk Puur

Klassieke en tijdloze rouwstukken passend bij elk afscheid.

understated

from 70.00
Modest

from 85.00
Modest

from 125.00
Pure wealth

from 220.00
Pure farewell

from 595.00
Elegant

from 105.00
understated

from 195.00
Open heart

from 195.00
Pure beauty

from 225.00
Pure roses

from 595.00

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.