Rouwwerk: Een laatste kus

Het rouwwerk uit het thema 'Een laatste kus’ bestaat uit romantische bloemstukken met bijzondere rozen en hartvormen in warme kleuren. 

Een laatste kus

Een laatste kus is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop. Je herkent dit thema aan de romantische bloemstukken waarin je de liefde voelt door de gekozen bloemsoorten. Een diversiteit aan stukken met bijzondere rozen en hartvormen in warme kleuren en roze tinten.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

Ontdek het rouwwerk Een laatste kus

Stukken met bijzondere rozen en hartvormen in warme kleuren en roze tinten.

Last kiss

from 175.00
Embrace

from 160.00
Soft-hearted

from 200.00
Last kiss

from 200.00
Embrace

from 110.00
Forever

from 225.00
Warm kiss

from 145.00
Flower kiss

from 175.00
Flower kiss

from 155.00
Loving

from 230.00
Soft heart

from 195.00
Warm heart

from 195.00
Warmly

from 275.00
Forever

from 595.00

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.