Moederdag cadeau ideeën

Bij Fleurop worden we blij van Moederdag. De tweede zondag van mei is dé dag om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten. In deze blog delen we inspiratie voor de leukste Moederdag cadeaus!

Moederdag bloemen natuurlijk 😍

Laten we maar gelijk beginnen met de klassieker. Wij vinden natuurlijk dat je nooit fout kunt gaan met een prachtig Moederdagboeket. Je hebt de keuze uit een breed assortiment aan schitterende boeketten speciaal voor Moederdag. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en bloemsoorten om het perfecte boeket voor jouw moeder samen te stellen. En het mooie is: wij bezorgen de bloemen op Moederdag! 

Wist je al dat iedere bloem een eigen betekenis heeft? Zo kan je het boeket nog beter afstemmen op de boodschap die je wilt delen met je moeder. Bekijk hier ons overzicht van bloem betekenissen.

Om alvast een tip te geven: de strelitzia, delphinium, pioenroos en zonnebloemen zijn mooie blikvangers in een Moederdagboeket!

Sweet surprises 🍫🍩

Wie houdt er nu niet van chocolade? Verras jouw moeder met een doos heerlijke chocolade. Bonbons of kleurrijke bloemenchocola met een persoonlijke boodschap: choco surprises zijn veelzijdig.

Combineer de chocolade met een mooi boeket bloemen voor een extra feestelijk cadeau. Ook leuk, een workshop zelf chocola maken. Quality time met je moeder plus chocola. Dat klinkt als een win-win!

Rust momentjes

Je moeder is altijd bezig en in de weer. Geef jouw moeder een moment van ontspanning. Dit kan op verschillende manieren. Denk aan lekkere massage of fijne gezichtsbehandeling.

Houdt ze daar niet zo van? Met een heerlijke geurkaars geef je ook een rust momentje. Een geurkaars is een perfect moederdagcadeau om te combineren met een warm bad, een goed boek of een glas wijn.

Samen wijnen

Over een glas wijn gesproken, verras je moeder dit jaar met een heerlijke fles. Of geef een avondje uit voor jullie samen (altijd leuk!). Heb je onze blog over de mooiste bloemen restaurants al gezien? Hier kun je naast samen wijnen, ook voortreffelijk eten! Lees ‘m hier:Restaurants met droominterieur vol bloemen. Leuk ter inspiratie!

Persoonlijke boodschap Moederdag cadeau

Maak jouw Moederdag cadeau extra speciaal met een persoonlijke boodschap. Fleurop biedt de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan jouw cadeau met een lieve tekst, een gedicht of een mooie quote. Zo geef je jouw moeder niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.

Met deze leuke Moederdag cadeaus zorg je ervoor dat jouw moeder zich extra speciaal voelt op haar dag. Alvast een hele fijne Moederdag!

Nog niet overtuigd en meer inspiratie nodig? Klik dan snel door naar meer: Moederdag tips.

Vind het perfecte Moederdag boeket

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw liefde en waardering voor haar te laten zien. Trakteer haar op een bijzonder boeket, met aandacht en liefde gemaakt én persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist, want dat verdient ze.

Moederdag is voor alle moeders!