Bloemen bezorgen Rotterdam

Laat bloemen bezorgen in Rotterdam door de lokale Fleurop vakbloemist.

Ook in Rotterdam bezorgt Fleurop!

Je kent het vast wel: je wil graag een vriend, vriendin of iemand van je familie verrassen, met of zonder speciale reden. Misschien wil je iemand feliciteren voor zijn of haar verjaardag, voor de geboorte van een kind of voor het behalen van een diploma. Iemand je medeleven tonen of sterkte wensen, maar kun je er om welke reden dan ook niet persoonlijk naar toe. Wat doe je dan als je wilt laten weten dat je aan hen denkt en toch iets persoonlijks wilt geven? Al vele jaren bieden wij de mogelijkheid op afstand de mooiste boeketten te laten bezorgen. Want hoe groot de afstand ook is. Met Fleurop ben je altijd dichtbij.

Vroeger ging het allemaal nog telefonisch of via de plaatselijk aangesloten bloemist, maar tegenwoordig is het gelukkig een stuk makkelijker: je kunt op onze website een mooi boeket uitzoeken, direct een bestelling plaatsen en deze op het gewenste adres laten bezorgen. Heb je de bestelling voor 14:00 uur geplaatst, dan bezorgt een van de lokale Fleurop vakbloemisten het boeket nog dezelfde dag persoonlijk op het adres van bestemming in Rotterdam. Kan het eenvoudiger?

Waar in Rotterdam kun je bloemen laten bezorgen?

Of je nu naar een adres in Rotterdam-Zuid, Kralingen of naar een bestemming in een ander deel van de stad bloemen wilt versturen, dat is geen enkel probleem. Dat kan op een heel eenvoudige manier vanuit je eigen huis, via onze website. Neem een kijkje tussen de boeketten die wij aanbieden en kies er eentje uit die je het meeste aanspreekt.

Zoek je een mooi boeket voor je moeders verjaardag of voor Moederdag? Is je neefje of nichtje geslaagd voor het rijexamen? Wil je een speciaal iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Of wil je iemand sterkte of beterschap wensen en laten weten dat je er voor hem/haar bent? Als je de keuze eenmaal hebt gemaakt dan is de volgende vraag of je er graag een kaartje aan toe wilt voegen. Ook dat kan op een eenvoudige manier. We bieden een ruime keuze kaarten voor alle gelegenheden en er zit vast iets tussen dat jou aanspreekt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er geen kaartje bij te doen, dat is geheel aan jou. Let hierbij wel op dat het boeket dan anoniem bezorgd wordt. Wij delen nooit contactgegevens van de besteller met de ontvanger.

Een mooi boeket is al een verrassing, maar wil je er graag toch nog iets extra’s aan toevoegen om het compleet te maken? Ook daar kunnen we je bij helpen. Wat dacht je van een lekkere wijn? Of onze chocolade of bonbons? Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan eens een kijkje in het assortiment: boeket met cadeau waar je kunt bekijken wat er allemaal mogelijk is. Want voor welke gelegenheid het ook is, voor een mooi boeket (en meer) ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie verstuurt de bloemen in Rotterdam?

Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkst. De bloemisten die bij ons zijn aangesloten voldoen daarom ook allemaal aan de voorwaarden die wij stellen aan de kwaliteit van de boeketten en aan de klantenservice. De betreffende bloemist dient bijvoorbeeld een vakdiploma te hebben en dagelijks verse bloemen in te kopen.

Op deze manier kunnen wij een zevendaagse houdbaarheidsgarantie bieden en ervoor zorgen dat boeketten die voor 14:00 uur besteld zijn nog dezelfde dag kunnen worden bezorgd. Door de bloemist persoonlijk. Want een boeket laten de meeste mensen namelijk niet zomaar bezorgen. Het gebeurt regelmatig dat de reden een emotionele reden is en dan is het natuurlijk wel erg belangrijk dat alles klopt. Door heel Rotterdam heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Waar kan ik bloemen bestellen in Rotterdam?

De makkelijkste manier om bloemen te bestellen in Rotterdam is gewoon via deze website. Selecteer de gelegenheid, kies een boeket dat je aanspreekt en bepaal of je er wel of geen kaartje of cadeau bij wilt doen en volg de instructies. Wij zorgen er vervolgens voor dat de opdracht bij de bloemist terecht komt die het dichtst in de buurt van het bezorgadres zit of die het boeket het snelst persoonlijk kan bezorgen. Als je toch liever zelf contact opneemt met de bloemist dan kun je er een vinden in de lijst met aangesloten bloemisten op deze website. Vul de plaatsnaam in en je ziet meteen waar onze bloemisten te vinden zijn.

Wat kost het om bloemen te laten bezorgen in Rotterdam?

De boeketten worden persoonlijk door de bij ons aangesloten bloemist afgeleverd op het bezorgadres. Dat is wel zo prettig, niet? Voor € 6,95 worden onze boeketten in heel Nederland persoonlijk bezorgd, dus ook in Rotterdam. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de kosten van het boeket.

Wist je dat je ook voor een uitvaart bloemen kunt laten bezorgen via Fleurop? Van rouwboeket, biedemeier tot kistbedekking. Bekijk hier het: assortiment afscheidsbloemen.

Stuur vandaag nog een prachtig boeket

Iemand in Rotterdam blij maken met een mooi boeket dat is samengesteld door een van onze vakbloemisten is dus een fluitje van een cent en in een paar muisklikken te doen. Met een paar klikjes meer voeg je er ook nog iets extra’s aan toe. Misschien een fles wijn? Voor als jullie weer samen zijn?

Weet jij al wie je gaat verrassen met een vrolijke bos bloemen? Wacht niet te lang met bestellen, want als je ze vandaag nog wilt laten bezorgen, moet je ze voor 14:00 uur bestellen! Dan heeft de betreffende bloemist namelijk nog de tijd om het gekozen boeket samen te stellen en dezelfde dag te bezorgen.