bloemist-nijmegen
bloemist-nijmegen

Bloemen bezorgen in Nijmegen

Leuk dat je op zoek bent naar een bloemist in Nijmegen! Met liefde, aandacht én vakmanschap staat de lokale Fleurop bloemist voor je klaar. Om jouw boodschap persoonlijk over te brengen.

In deze mooie Gelderse stad kun je bij de bloemist Nijmegen terecht voor de mooiste dagverse bloemen. Perfect om jezelf of iemand te verrassen met een kleurrijk Fleurop boeket. Altijd met liefde en aandacht samengesteld door de Nijmeegse bloemist.

Bloemen bezorgen in Nijmegen

De Fleurop bloemist in Nijmegen bezorgt met alle liefde jouw boeket. Zoek je een bloemist in Nijmegen en omstreken? In alle delen van Nijmegen kun je het door jou gekozen boeket persoonlijk laten bezorgen.

Wil je vandaag iemand verrassen in Nijmegen met een boeket? Dan is het handig om te weten dat je dan voor 14:00uur (op werkdagen) je boeket kunt bestellen en deze dan dezelfde dag nog wordt bezorgd. Op zaterdag geldt voor bezorging in Nijmegen: voor 12:00uur besteld = vandaag bezorgd. Op zondag is het helaas niet mogelijk om een boeket in Nijmegen te laten bezorgen.

Alle Fleurop bloemisten in Nijmegen stellen jouw boeket samen met de meest dagverse bloemen en er zijn altijd mooie seizoensbloemen beschikbaar. Bestel je bij onze Fleurop bloemist in Nijmegen dan ben je verzekerd van een hoogwaardig boeket. Perfect om jezelf of iemand die je dierbaar te verrassen. Wacht niet langer en laat jouw bloemen bezorgen in Nijmegen.

Over Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland én wereldberoemd om de Nijmeegse Vierdaagse, is een populaire plaats om bloemen te laten bezorgen! Naast de oudste stad van Nederland, is Nijmegen een populaire en bruisende stad. Er zijn namelijk veel universiteitsstudenten gevestigd en dat maakt de stad extra levendig! Voor de Nijmeegse Fleurop bloemist is het daarom een feestje om overal in Nijmegen de mooiste boeketten te mogen bezorgen.

Wist je dat de gladiool zo populair is dankzij de Nijmeegse Vierdaagse? Deze opvallende bloem staat voor kracht en overleving. De traditie is dat de deelnemers die de vierdaagse helemaal uitlopen, beloond worden met gladiolen. Het laatste stukje van de vierdaagse heet zelfs 'Via Gladiola'.

Fleurop bloemist Nijmegen

Wat veel mensen nog niet weten, is dat Fleurop een coöperatie is. Een mooi samenwerkingsverband met lokale Fleurop bloemisten. Onze vakbloemisten zijn gevestigd door heel Nederland en daarom kunnen we overal in Nederland, vaak dezelfde dag nog, een mooi boeket bezorgen.

Al ruim 100 jaar bezorgt Fleurop in heel Nederland een goed gevoel. Het begon allemaal in 1921 en sinds die tijd mogen we dagelijks vele mensen verrassen met de mooiste boeketten. Altijd met liefde samengesteld door de lokale bloemist. Dankzij ons landelijke netwerk kan je bij ons bij alle dagen van de week - behalve zondag - bloemen laten bezorgen door jouw lokale bloemist in Nijmegen.

Fleurop-bloemist-Nijmegen

Dagverse bloemen van de bloemist Nijmegen

Fleurop staat voor kwaliteit. Dat betekent dat onze vakbloemisten in Nijmegen boeketten samenstellen met dagverse snijbloemen. Wij geven 7 dagen versgarantie, dus je kunt vertrouwen op onze kwaliteit

Jouw boeket wordt zorgvuldig verpakt en persoonlijk bij jou of de ontvanger thuisbezorgd.

Voor elke gelegenheid een geschikt boeket

Je kunt voor elk moment terecht bij onze bloemist in Nijmegen. Van het vieren van een verjaardag of jubileum, iemand bedanken voor zijn of haar hulp of gewoon iemand laten weten dat je aan diegene denkt. Je kunt altijd rekenen op een onvergetelijk boeket.

Van kleurrijk, pastel tot wit, voor iedere gelegenheid hebben we een gepast boeket beschikbaar.

We geloven in het gebruik van bloemen die horen bij het seizoen. Van de kleurrijke tulpen in het voorjaar tot de opvallende zonnebloemen in de zomer, elke bloem brengt een vleugje kleur mee dat perfect past bij het seizoen.

Onze bestsellers

Favoriete boeketten met liefde geschikt door de lokale bloemist in Nijmegen:

Bloemen van onze bloemist Nijmegen

Fleurop en al onze bloemisten door heel Nederland staan voor vakmanschap, passie en kwaliteit. Boeketten worden daarom altijd persoonlijk en met liefde samengesteld met de mooiste dagverse snijbloemen. Bij onze bloemist in Nijmegen vind je bloemen voor ieder moment. Van een verjaardag, jubileum of geboorte tot een mooi boeket om iemand te bedanken of juist sterkte of beterschap te wensen. Met een boeket van Fleurop kun je vertrouwen op kwaliteit.

Duurzame bloemist Nijmegen

Alle Fleuropbloemisten in Nijmegen -én heel Nederland- zijn onafhankelijk duurzaam gecertificeerd zijn door het keurmerk Barometer duurzame bloemist? Hiermee kunnen we garanderen dat de bloemist op verantwoorde wijze werkt en jouw boeket duurzaam heeft samengesteld. Dat is goed nieuws toch?

Het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ is een verplicht onderdeel van het lidmaatschap van de Fleurop-coöperatie. Het keurmerk wordt beheerd door SMK (de onafhankelijke Stichting Milieukeur) en afgegeven door SGS (een onafhankelijke certificatie-instelling). Periodiek zijn er fysieke controles in de winkels. Dit waarborgt dat onze bloemisten, dus ook jouw bloemist in Nijmegen, blijven voldoen aan de richtlijnen van het keurmerk. Samen steeds duurzamer; dat bezorgt een éxtra goed gevoel.

Bloemisten in Nijmegen

Fleurop werkt uitsluitend met lokale bloemisten, dus ook in Nijmegen. Mensen met passie voor hun vak en gewoon bij jou om de hoek. Wat de gelegenheid ook is, de Fleurop bloemist in Nijmegen staat voor je klaar om de mooiste boeketten samen te stellen. Van feestelijk en uitbundig tot klassiek en ingetogen. Onze bloemisten in Nijmegen weten jouw wensen moeiteloos door te vertalen naar een prachtig boeket. Alle boeketten worden met liefde samengesteld met dagverse snijbloemen. En het beste van allemaal: alle boeketten worden met liefde en met de hand gemaakt door de lokale bloemist en bij de ontvanger thuisbezorgd.

Fleurop boeket bezorgen Nijmegen
Bloemisten in Nijmegen
Bloemist in Nijmegen

Kan ik vandaag nog een bos bloemen in Nijmegen laten bezorgen?

Heb je jouw boeket voor 14:00u besteld (op zaterdagen voor 12.00u*), dan bezorgt een van de Nijmeegse Fleurop bloemisten jouw bos bloemen nog dezelfde dag persoonlijk op het adres van bestemming in Nijmegen. Tip: voeg een leuke wenskaart toe om jouw boodschap nog persoonlijker over te brengen.

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen in Nijmegen, dan wil je vast weten in welke wijken wij kunnen bezorgen. We hebben ze daarom op een rijtje gezet:

 • Centrum / Binnenstad
 • Nijmegen-Oost
 • Nijmegen-Oud-West
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Nijmegen-Noord 
 • Nijmegen-Midden
 • Nijmegen-Zuid
 • Dukenburg
 • Lindenholt

Wil je bij iemand een boeket bezorgen, die in de omgeving van Nijmegen woonachtig is. Ook dan bezorgen wij graag jouw boeket. In de volgende plaatsen is dit tevens mogelijk:

Maar ook in ons buurland Duitsland kun je via Fleurop een boeket laten bezorgen! 

Wie bezorgt de bloemen in Nijmegen?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Naast onze 7 dagen vaasgarantie, werken wij ook met vaste Fleurop bloemisten, die bij ons aangesloten zijn. Wanneer je een boeket via Fleurop laat bezorgen kunnen wij je garanderen dat zij voldoen aan een hoge kwaliteit.

Door heel Nijmegen heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Fleurop, bezorgt een goed gevoel!

bloemen-bezorgen-nijmegen

Bloemen bezorgen in Nijmegen

Jouw boodschap, met liefde gebracht door een Fleurop boeket. Zeg het zonder woorden, maar met bloemen. Een bos bloemen is de ideale manier om jouw liefde of waardering te tonen. Aan familie, je geliefde, vrienden of een dierbare collega. Voor een feestelijk, liefdevol of hartverwarmend moment kun je altijd vertrouwen dat je met een bos bloemen goed zit.

Jouw gekozen bloemen bezorgen we in Nijmegen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment boeketten. Van feestelijk en uitbundig (en hierdoor uitermate geschikt voor een jubileum, verjaardag of geboorte) tot klassieke boeketten of juist een bos bloemen in pasteltinten. Voor elke gelegenheid en voor ieder persoon hebben wij een mooi boeket in het assortiment.

Door onze landelijke dekking ben je ervan verzekerd dat de lokale Fleurop bloemist jouw bos bloemen bezorgd in de door jouw gekozen stad of woonplaats.

Voeg een mooi cadeau toe

Maak jouw verrassing extra onvergetelijk met een bijpassend cadeau. Als we een tip mogen geven, onze premium bonbons en onze luxe en overheerlijke chocolade, vallen gegarandeerd in de smaak. Niet alleen praktisch, maar ook heel mooi en stijlvol, zijn onze bijpassende vazen. Zo maak je jouw boeket helemaal compleet, en voor met name oudere ontvangers is het fijn als de bloemen al schuin afgesneden in een vaas bezorgd te worden. Ze hoeven het dan alleen nog neer te zetten. Dit geldt trouwens ook voor studenten, wil je iemand verrassen met een cadeau voor een nieuwe woning in Nijmegen, dan is een vaas zeker handig!

Vergeet niet een kaartje mee te sturen bij je boeket. Je kunt kiezen voor een klein of groot kaartje om jouw liefdevolle boodschap over te brengen.

Fleurop bloemenbon: de cadeaubon voor bloemen

Soms kan het lastig zijn om een boeket te kiezen, dan is een cadeaubon voor bloemen een geschikt alternatief waarbij de ontvanger zelf bloemen kan uitkiezen. Het bestellen van de Fleurop Bloemenbon is eenvoudig. Kies de waarde van de bloemenbon (mogelijk vanaf €7,50) en laat de bloemenbon persoonlijk bezorgen bij de ontvanger. De Bloemenbon kan ingeleverd worden bij alle Fleurop bloemisten in Nijmegen.

Geniet langer van jouw boeket

Jouw boeket verdient het om goed verzorgd te worden. Met onze verzorgingstip geniet je nog langer van jouw verse bos bloemen.

 • Snijd de stelen schuin af: Door de stelen schuin af te snijden, vergroot je het oppervlak waardoor de bloemen water kunnen opnemen, waardoor ze langer vers blijven.
 • Verwijder overtollig blad: Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen, omdat dit bacteriegroei kan bevorderen en het water troebel kan maken.
 • Ververs het water regelmatig: Het is belangrijk om het water om de paar dagen te verversen om de bloemen fris te houden en bacterievorming te voorkomen.
 • Plaats de bloemen op een koele plek: Bloemen blijven langer vers als ze op een koele plaats worden bewaard, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen.
 • Plaats de bos bloemen niet op de tocht, bij de kachel of naast het fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.
 • Gebruik bloemenvoeding: Voeg bloemenvoeding toe aan het water om de levensduur van je bloemen te verlengen en ze er levendiger uit te laten zien.
bloemist-Nijmegen-verzorgingstips
bloemist-Nijmegen-verzorgingstips

Seizoensfavorieten

Met de mooiste bloemen van dit moment

Laat jouw boeket bezorgen door bloemist Nijmegen

Iemand feliciteren? Bloemist Nijmegen! Iemand bedanken? Bloemist Nijmegen! Iemand verrassen? Bloemist Nijmegen! Onze bloemist in Nijmegen zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke verrassing. Met een compleet assortiment boeketten met de mooiste seizoensbloemen staat onze bloemist voor je klaar om voor jou een prachtige bos bloemen samen te stellen. Selecteer het door jou gewenste boeket, voeg een persoonlijke wenskaart toe en maak de verrassing compleet met onze luxueuze chocolade of overheerlijke bonbons. Tip: bestel een bijpassende vaas en laat jouw boeket direct op water bezorgen bij de ontvanger. Je winkelmandje gevuld? Vul dan eenvoudig het adres in van de ontvanger, je eigen gegevens en kies de bezorgdag van het boeket. Met veel liefde stelt onze bloemist Nijmegen het boeket samen en bezorgt de bos bloemen persoonlijk bij de ontvanger.

Waarom bestellen bij de Fleurop bloemist Nijmegen?

Fleurop heeft ruim 100 jaar ervaring. Sinds 1921 bezorgt Fleurop een goed gevoel. In Nederland, maar ook in het buitenland door onze wereldwijde netwerk. Handig als je een bloemetje niet alleen in Nijmegen wilt laten bezorgen maar ook graag je familie of vrienden in het buitenland wilt verrassen. Jouw boeket wordt nog dezelfde dag met veel liefde geschikt en bezorgd door onze lokale vakbloemisten. Bestel op werkdagen voor 14:00uur (en op zaterdag voor 12:00uur) en jouw boeket wordt nog dezelfde dag persoonlijk langsgebracht bij de gelukkige ontvanger.

Hoe bestel ik een boeket?

Een boeket bestellen op Fleurop.nl en laten bezorgen in Nijmegen en omgeving is heel eenvoudig:

 1. Kies een boeket uit ons ruime assortiment boeketten. Geschikt voor elke gelegenheid.
 2. Personaliseer je boeket: kies een mooie wenskaart, voeg een liefdevolle boodschap toe en maak je bestelling compleet met chocolade, bonbons, een bijpassende vaas of een ander mooi cadeau.
 3. Kies het gewenste bezorgmoment. Bestel je op werkdagen voor 14:00uur? Dan kan onze bloemist in Nijmegen vandaag nog jouw boeket bezorgen. Op zaterdag geldt: bestel voor 12:00uur en je geniet dezelfde dag nog van een vers boeket.
 4. De Fleurop bloemist in Nijmegen gaat na ontvangst van jouw bestelling direct aan de slag met het samenstellen van het boeket. Als het boeket volledig naar wens is, wordt deze persoonlijk bij de ontvanger (thuis)bezorgd.

Vind jouw bloemist in Nijmegen

Met 600 Fleurop bloemisten is er altijd een bloemist bij jou in de buurt. Vind eenvoudig een dichtstbijzijnde bloemist voor het laten bezorgen van jouw boeket in Nijmegen. Vind hier jouw Fleurop bloemist.