Bloemen bezorgen Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland én wereldberoemd om de Nijmeegse Vierdaagse, is een populaire plaats om bloemen te laten bezorgen! Ieder boeket wordt door de lokale Fleurop bloemist in Nijmegen met liefde samengesteld en persoonlijk bezorgd, in de stad en omgeving! 

Boeket bezorgen in Nijmegen

Naast de oudste stad van Nederland, is Nijmegen een populaire en bruisende stad. Er zijn namelijk veel universiteitsstudenten gevestigd en dat maakt de stad extra levendig! Voor de Nijmeegse Fleurop bloemist is het daarom een feestje om overal in Nijmegen de mooiste boeketten te mogen bezorgen. 
 
Wist je dat de gladiool  zo populair is dankzij de Nijmeegse Vierdaagse? Deze opvallende bloem staat voor kracht en overleving. De traditie is dat de deelnemers die de vierdaagse helemaal uitlopen, beloond worden met gladiolen. Het laatste stukje van de vierdaagse heet zelfs 'Via Gladiola'. Vergeet je dus nooit meer! 😀🥇

Bloemen bezorgen Nijmegen

Fleurop is een cooperatie van lokale Fleurop bloemisten in heel Nederland. Dankzij dit netwerk kunnen we al meer dan 100 jaar een boeket bezorgen in Nijmegen, maar ook de rest van Nederland en zelfs wereldwijd! In de meeste gevallen dezelfde dag nog. Hoe fijn is dat! 🌎🌺

Van een prachtig felicitatieboeket voor een verjaardag, huwelijk of nieuwe woning, een persoonlijk bedankje of iemand steunen met een beterschapsboeket. Wat de gelegenheid ook is, met Fleurop ben je altijd dichtbij.

Benieuwd welke boeketten op dit moment het meest verkocht worden? Laat je dan inspireren door onze populaire bestsellers. Hier vind je het Fleurop maandboeket, de meest kleurrijke seizoensboeketten en de unieke luxe boeketten! 😍  Kortom: altijd een boeket met liefde geschikt voor jou, door de lokale Fleurop bloemist!

Kan ik vandaag nog een bos bloemen in Nijmegen laten bezorgen?

Heb je jouw boeket voor 14:00u besteld (op zaterdagen voor 12.00u*), dan bezorgt een van de Nijmeegse Fleurop bloemisten jouw bos bloemen nog dezelfde dag persoonlijk op het adres van bestemming in Nijmegen.
Tip: voeg een leuke wenskaart toe om jouw boodschap nog persoonlijker over te brengen. 
*zondagen en feestdagen zijn uitgesloten voor bezorging.

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen in Nijmegen, dan wil je vast weten in welke wijken wij kunnen bezorgen. We hebben ze daarom op een rijtje gezet: 

  • Centrum / Binnenstad
  • Nijmegen-Oost
  • Nijmegen-Oud-West
  • Nijmegen-Nieuw-West
  • Nijmegen-Noord 
  • Nijmegen-Midden
  • Nijmegen-Zuid
  • Dukenburg
  • Lindenholt

Wil je bij iemand een boeket bezorgen, die in de omgeving van Nijmegen woonachtig is. Ook dan bezorgen wij graag jouw boeket. In de volgende plaatsen is dit tevens mogelijk:

Maar ook in ons buurland Duitsland kun je via Fleurop een boeket laten bezorgen! 

Wie bezorgt de bloemen in Nijmegen?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Naast onze 7 dagen vaasgarantie, werken wij ook met vaste Fleurop bloemisten, die bij ons aangesloten zijn. Wanneer je een boeket via Fleurop laat bezorgen kunnen wij je garanderen dat zij voldoen aan een hoge kwaliteit. 

Door heel Nijmegen heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Fleurop, bezorgt een goed gevoel!