Bloemen bezorgen Haarlem

Haarlem, de stad van het Teylers museum en Molen De Adriaan, is een populaire plaats om bloemen te laten bezorgen! Ieder boeket wordt door de Haarlemse Fleurop bloemist met liefde samengesteld en persoonlijk bezorgd, in de stad en omgeving! 

Boeket bezorgen in Haarlem

Haarlem, met als bijnaam Spaarnestad vanwege haar ligging aan rivier het Spaarne, is een populaire stad met leuke tentjes om gezellig te borrelen, maar ook een aanrader om lekker te shoppen! Ook om een boeket te laten bezorgen is Haarlem erg populair. In heel Haarlem bezorgen wij met liefde de mooiste boeketten: 

Bloemen bezorgen Haarlem

De Haarlemse Fleurop bloemist gaat met aandacht en liefde aan de slag om een prachtig boeket samen te stellen en deze vervolgens persoonlijk te bezorgen in heel Haarlem. Wanneer je voor 14.00u een boeket via Fleurop besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd!🌺

Van felicitatieboeketpersoonlijk bedankje of beterschapsboeket, voor iedere gelegeneheid kies je een mooi boeket.  Vind je het fijn om een boeket te kiezen die vaak gekozen wordt? Bekijk dan onze populaire bestsellers. Van maand tot luxe boeketten, het is een verrassend assortiment! 😍  

Kan ik vandaag nog een bos bloemen in Haarlem laten bezorgen?

Heb je jouw boeket voor 14:00u besteld (op zaterdagen voor 12.00u*), dan springt de Haarlemse Fleurop bloemist snel in de auto om jouw bos bloemen nog dezelfde dag persoonlijk op het adres van bestemming in Haarlem te bezorgen.
Tip: voeg een leuke wenskaart toe om jouw boodschap nog persoonlijker over te brengen. 
*zondagen en feestdagen zijn uitgesloten voor bezorging.

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen in Haarlem, dan wil je vast weten in welke wijken wij kunnen bezorgen. We hebben ze daarom op een rijtje gezet: 

  • Centrum / Binnenstad (natuurlijk ook de gouden straatjes 💕)
  • Noord
  • Oost
  • Zuid-west
  • Schalkwijk

Wil je bij iemand een boeket bezorgen, die in de omgeving van Haarlem woonachtig is. Ook dan bezorgen wij graag jouw boeket. In de volgende plaatsen is dit tevens mogelijk:

Wie bezorgt de bloemen in Haarlem?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Naast onze 7 dagen vaasgarantie, werken wij ook met vaste Fleurop bloemisten, die bij ons aangesloten zijn. Wanneer je een boeket via Fleurop laat bezorgen kunnen wij je garanderen dat zij voldoen aan een hoge kwaliteit. 

Door heel Haarlem heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Fleurop, bezorgt een goed gevoel!