Bloemen bezorgen Eindhoven

Eindhoven, ook wel de lichtstad genoemd, is een populaire plaats om een boeket te laten bezorgen! Ieder boeket wordt met aandacht en liefde samengesteld én bezorgd door de lokale Fleurop bloemist in Eindhoven, van centrum tot de verschillende stadsdelen en regio's. 💡

Boeket bezorgen in Eindhoven

Eindhoven is een bruisende en gezellige stad, voor de lokale Fleurop bloemist is het dan ook een feestje om overal in Eindhoven de mooiste boeketten te bezorgen. Dagelijks bezorgen ze met liefde boeketten voor verschillende gelegenheden. Een prachtig felicitatieboeket voor een huwelijk of jubileum, een kleurrijk welkom voor een nieuwe collega of iemand een onvergetelijke dag bezorgen door te laten weten dat er aan hem of haar gedacht wordt. Wat de gelegenheid ook mag zijn, een bos bloemen kan altijd!
 
Vind je het lastig om een keuze te maken. Dan raden we aan om een je te laten inspireren door het bestsellers assortiment. Hier vind je bijvoorbeeld het Fleurop maandboeket, te-gekke-seizoensboeketten en de mooiste luxe boeketten! 😍  Kortom: voor iedere gelegenheid bezorg je een uniek boeket!

Bloemen bezorgen Eindhoven

Dankzij het netwerk van lokale Fleurop bloemisten in heel Nederland, kunnen we al meer dan 100 jaar een boeket bezorgen. Van Eindhoven tot Duitsland, Spanje tot bijvoorbeeld Canada. In de meeste gevallen dezelfde dag nog. Hoe leuk is dat! 🌎🌺

Kan ik vandaag nog een bos bloemen in Eindhoven laten bezorgen?

Heb je de bestelling voor 14:00u geplaatst (op zaterdagen voor 12.00u*), dan bezorgt een van de Eindhovense Fleurop bloemisten jouw bos bloemen nog dezelfde dag persoonlijk op het adres van bestemming in Eindhoven. Tip: voeg een leuke wenskaart toe om jouw boodschap nog persoonlijker over te brengen. 
*zondagen en feestdagen zijn uitgesloten voor bezorging.

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen in Eindhoven, dan wil je vast weten in welke wijken wij kunnen bezorgen. We hebben ze daarom op een rijtje gezet: 

  • Centrum / Binnenstad
  •  Stratum
  • Tongelre
  • Woensel-Zuid 
  • Woensel-Noord
  • Strijp
  • Gestel

Wil je bij iemand een boeket bezorgen, die net buiten Eindhoven woonachtig is. Ook dan bezorgen wij graag jouw boeket. O.a. in de volgende plaatsen is dit tevens mogelijk:

Wie bezorgt de bloemen in Eindhoven?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Naast onze 7 dagen vaasgarantie, werken wij ook met vaste Fleurop bloemisten, die bij ons aangesloten zijn. Wanneer je een boeket via Fleurop laat bezorgen kunnen wij je garanderen dat zij voldoen aan een hoge kwaliteit. 

Door heel Eindhoven heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Fleurop, bezorgt een goed gevoel!