Bloemen bezorgen Drachten

Ook in Drachten, een bekende stad in de provincie Friesland en een kleine 50.000 inwoners bezorgen wij met liefde een mooi boeket! Ieder boeket wordt met verse bloemen samengesteld door de lokale Fleurop bloemist en uiteraard persoonlijk bezorgd!

Boeket bezorgen in Drachten 

Drachten, de stad die bekend staat om het Atlas theater en natuurlijk Wildlands Adventure Zoo, is een populaire stad voor het bezorgen van een mooi boeket! In Drachten en omgeving bezorgen wij met liefde de mooiste boeketten, je vindt ze hier: 

Bloemen bezorgen Drachten

Wanneer je voor 14.00u een boeket via Fleurop bestelt, dan worden jouw bloemen dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd! 🌺 Met de mooiste snijbloemen wordt door de lokale Fleurop bloemist een prachtig boeket samengesteld en uiteraard persoonlijk bezorgd.

Bloemen zijn het perfecte cadeau om iets te vieren, iemand te bedanken of op te fleuren. Voor iedere gelegenheid hebben we een geschikt boeket! Voeg er nog een mooie wenskaart met jouw persoonlijke boodschap aan toe en de verrassing is compleet! 😍  

Kan ik vandaag nog een bos bloemen in Drachten laten bezorgen?

Indien je jouw boeket voor 14:00u besteld (op zaterdagen voor 12.00u*), dan worden de bloemen dezelfde dag nog in Drachten bezorgd. Liever een duurzame keuze? Laat jouw bloemen dan een dag later bezorgen, dit helpt mee voor een optimale ritplanning van de lokale bloemist. 
*zondagen en feestdagen zijn uitgesloten voor bezorging.

Drachten heeft meerdere wijken, goed om te weten dat we in iedere wijk kunnen bezorgen. Ook in de omgeving bezorgen wij met liefde een mooi boeket. De plaatsen zijn o.a.:

Wie bezorgt de bloemen in Drachten?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Naast onze 7 dagen vaasgarantie, werken wij ook met vaste Fleurop bloemisten, die bij ons aangesloten zijn. Wanneer je een boeket via Fleurop laat bezorgen kunnen wij je garanderen dat zij voldoen aan een hoge kwaliteit. 

Door heel Drachten heen zijn er verschillende bloemisten bij ons aangesloten en is er dus altijd eentje in de buurt van de bestemming te vinden.

Fleurop, bezorgt een goed gevoel!