Bloemen bezorgen Den Haag

Iemand verrassen met een mooi boeket? Bestel nu jouw favoriet en laat deze persoonlijk bezorgen door de Fleurop bloemist in Den Haag.

Kan ik bloemen bezorgen in Den Haag?

Via Fleurop laat je gemakkelijk en snel een boeket bezorgen in Den Haag. De lokale bloemist stelt met zorg en aandacht het boeket samen en gaat deze vervolgens persoonlijk bezorgen in Den Haag en omgeving.

Het leven bestaat uit duizend-en-één momenten. Mooie momenten, opvallende momenten en gedenkbare momenten. Gebeurtenissen om te vieren en dingen om trots op te zijn. Maar ook: momenten om even bij stil te staan. Welke aanleiding dan ook, een bloemetje kan op dat ene moment precies zijn wat die persoon nodig heeft. Bloemen verrijken, verrassen en vertellen in al haar geuren en kleuren.

Woon jij of de ontvanger in Den Haag? Fleurop is een landelijke bloemen bezorgservice en bezorgt bloemen, boeketten en bloemcadeaubonnen in Den Haag. Dit doen wij in samenwerking met de bloemist bij jou om de hoek. Eventueel met een cadeau  als extraatje.

Waar kan ik een boeket laten bezorgen in Den Haag?

Welk adres of welke locatie dan ook in Den Haag, jouw bloemen of boeket worden op tijd en in al haar pracht en praal afgeleverd. – Van centrum en binnenstad tot buitenwijk of randstad!

Wijken en stadsdelen in Den Haag waar Fleurop als bloemen bezorgservice bloemen bezorgt:

 • Segbroek
 • Scheveningen
 • Haagse Hout
 • Loosduinen
 • Leidschenveen-Ypenburg
 • Laak
 • Escamp
 • Centrum

Woon je niet in een van deze Haagse wijken? Of bevindt het adres zich niet exact in dit deel van Den Haag? Naast deze wijken kun je ook bloemen laten bezorgen of bestellen op elk ander adres in de gemeente Den Haag en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan bloemen laten bezorgen in Rijswijk of  Leidschendam, Zoetermeer, Leiden en Delft.

Kan ik vandaag bloemen laten bezorgen in Den Haag?

In de meeste gevallen is dit inderdaad mogelijk! Ben je vergeten dat iemand vandaag jarig is, maar zou je deze persoon toch nog zo snel mogelijk willen verrassen met een bloemetje of een mooi boeket? Of heeft die ene collega een bedankje verdient en moet het vandaag nog in ontvangst worden genomen op een adres in Den Haag? Dan kun je het beste een bloemetje laten bezorgen door bloemen bezorgservice Fleurop. Bestel je namelijk vóór 14.00 uur, dan is het bloemetje of het boeket vandaag nog in huis! Op zaterdagen geldt voor 12.00u bestelt = dezelfde dag bezorgd!

Deze supersnelle levering en bezorging is een ideale uitkomst bij plotselinge momenten wanneer dezelfde dag nog bloemen moeten worden bezorgd. Denk aan: een bedankje, felicitatie, oprechte deelneming (rouwboeket), beterschapswens (ziekte) of feestdagen zoals Valentijnsdag, Moederdag, Pasen of Kerst

. Handig voor zowel een persoonlijke boodschap, maar ook bij een zakelijke bezorging aan bijvoorbeeld de receptiebalie van een bedrijf. Denk hierbij aan een succeswens, jubileum, nieuwe collega, pensioen of andere mijlpaal.

Deze same-day-delivery service kunnen wij leveren dankzij de bezorging via lokale bloemisten die met ons samenwerken. Alleen al in Den Haag zijn er maar liefst 17 vakbloemisten die klaar staan om het mooiste boeket voor jou samen te stellen.

(Let op: alleen op werkdagen, géén bezorging op zondagen en Feestdagen).

Voor welke gelegenheden kan ik in Den Haag bloemen laten bezorgen?

Fleurop heeft een groot assortiment bloemen. Zorgvuldig samengestelde boeketten of bloemen van diverse groottes, kleuren en geuren, verfraaid met de mooiste bladeren en bladgroen. Van ingetogen, verfijnde bloemen tot exotische ‘paradijsvogels’. Desgewenst verrijkt met een kaart, cadeau of cadeaubon (bloemenbon). Dankzij dit grote aanbod kan Fleurop als bloemenbezorgservice voor elke gelegenheid een bloemetje of boeket samenstellen.

Denk hierbij aan de volgende moment of gelegenheden:

 • Een bos rozen of een aantal losse rozen op Valentijnsdag, voor op de trouwdag of bij een huwelijksjubileum.
 • Een rouwboeket  als symbool van afscheid, zoals bloemen op de kist of in een vaas.
 • Een bont verjaardagsboeket om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag, mijlpaal of andere bijzondere gebeurtenis (rijbewijs gehaald, geslaagd, eigen woning, etc.)
 • Een fraai beterschapsboeket  om die zieke vriend, vriendin, familielid of collega op te vrolijken

Waar kan ik bloemen bestellen in Den Haag?

Gewoon bij jou om de hoek, bij de lokale Fleurop bloemist! Bij Fleurop maakt het niet uit waar in Den Haag je woont, of waar de ontvanger van het bloemetje zich op dat moment bevindt in Den Haag; jij vraagt, wij bezorgen! Als het moet zelfs dezelfde dag nog. - Fijn als de aanleiding van het boeket plotseling is of haast heeft.

Wanneer je bloemen wil bestellen, laten bezorgen of kopen via Fleurop, doen we dit in samenwerking met de bloemist gewoon bij jou in de buurt. In Den Haag zijn er nu al meer dan zeventien bloemenwinkels aangesloten bij onze bloemen bezorgservice. Deze beschikking zorgt ervoor dat jouw bloemetje altijd op tijd, persoonlijk en netjes op plaats van bestemming arriveert.

Wat kost bloemen bezorgen in Den Haag?

Bij Fleurop heb je al een bloemenboeket vanaf €16,95. Dat is dan inclusief bezorging, het zorgvuldig samenstellen van het boeket, inpakservice en natuurlijk de bloemen zelf. Wil je écht uitpakken of iemand verrassen met een stijlvol of luxe boeket? Dan heb je keuze uit bloemen binnen prijsklassen die oplopen tot €79,95. Liever een subtiel bloemetje? Kies zelf het aantal losse rozen. 

Weet je niet van welke bloemen de ontvanger houdt, maar wil je hem of haar toch verrassen met een mooi bosje bloemen? Kies dan de Fleurop bloemenbon! Deze bloemenbon is een cadeaubon die je kunt opwaarderen vanaf €7,50. De ontvanger kan dan helemaal zelf een mooi boeket uitkiezen in de webshop en laten thuisbezorgen. Ook kan de gelukkige de bloemenbon verzilveren in een lokale bloemenwinkel.

Kan ik op zondag bloemen laten bezorgen in Den Haag?

Helaas niet. Wanneer je wil dat wij een bloemetje of boeket op zondag bezorgen in Den Haag (of iets daarbuiten; in Rijswijk of Leidschendam), kan dit op zijn vroegst een dag ervóór of de dag erna worden bezorgd. Dit geldt voor al onze bloemen, boeketten, bloemenbonnen en aanvullende cadeaus.

Wens je toch écht dat de ontvanger het bloemetje op zondag ontvangt? Dan adviseren wij om het eerst zelf te bestellen of te kopen van maandag tot en met zaterdag vóór de desbetreffende zondag en het dan persoonlijk aan de ontvanger te overhandigen. Dit kan prima, want onze bloemen blijven altijd maar liefst 7 dagen vers en mooi! Als je voor deze optie gaat, kun je aan de bezorginformatie precies zien wanneer de bloemen op jouw adres worden bezorgd. – Bijvoorbeeld op de vrijdag of zaterdag. Daarna kun je heel gemakkelijk op zondag even langs het desbetreffende adres.