Bloemen bezorgen in Amsterdam

Een mooi boeket voor een onvergetelijke verrassing. Bestel gemakkelijk en snel bloemen en laat deze persoonlijk bezorgen in Amsterdam.

Bloemen laten bezorgen in Amsterdam!

Wat is er fijner dan een mooi boeket bloemen te laten bezorgen in Amsterdam bij iemand die je lief is of iemand die je graag wilt feliciteren of bedanken. Met Fleurop bezorg je de mooiste boeketten bij je vrienden en familieleden die in Amsterdam wonen.

Wist je dat je ook voor een uitvaart bloemen kunt laten bezorgen via Fleurop? Van rouwboeket, biedemeier tot kistbedekking. Bekijk hier het: assortiment afscheidsbloemen.

Kan ik vandaag een boeket bezorgen in Amsterdam? 🚚

Wanneer je bij Fleurop een boeket bestelt vóór 14:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd door één van onze vakkundige Fleurop bloemisten in Amsterdam? (op zaterdagen vóór 14:00 uur)

Als je na 14:00 bestelt, wordt het boeket de volgende dag bezorgd. Uiteraard kun je ook zelf een eigen bezorgdag kiezen, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Heb ik garantie op mijn boeket? 🏆

Ieder Fleurop boeket wordt met het grootste vakmanschap gemaakt  en heeft zeven dagen vaasgarantie. Ben je niet tevreden? Dan kun je contact met ons opnemen, zodat we jouw klacht kunnen beoordelen!

Kan ik ook een cadeau toevoegen aan mijn boeket?

Dat is zeker mogelijk! Je kunt jouw boekt nog specialer maken door er nog iets aan toe te voegen zoals een fles wijn, chocolade, een knuffel of een vaas. Het kan allemaal online en op afstand geregeld worden met onze Fleurop website. Ook voor een cadeau geldt dat deze dezelfde dag nog bezorgd wordt in Amsterdam, indien je op werkdagen voor 14:00u bestelt.

Waar kan ik een boeket bezorgen in Amsterdam?

Alle boeketten van Fleurop worden met zorg en liefde samengesteld door de lokale bloemist. Amsterdam is groot, dus waar kan Fleurop jouw bloemen bezorgen? Met Fleurop bezorgen wij jouw boeket in heel Amsterdam, van Amsterdam-Noord, het centrum, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam Zuid-oost.

In elk deel van Amsterdam zijn er Fleurop bloemisten die de onze boeketten voor elke gelegenheid kunnen maken.

Fleurop bezorgt boeketten in heel Nederland en dus ook in plaatsen nabij Amsterdam, zoals Zaandam, Haarlem, Diemen, Amstelveen en Almere. Altijd wordt jouw boeket samengesteld door een lokale vakbloemist van Fleurop!

Het versturen van het droomboeket met bloemen van het seizoen is in goede handen bij onze Fleurop bloemisten en met de lokale vakbloemisten ben je altijd verzekerd van verse bloemen in een prachtig boeket. De Fleurop boeketten hebben bovendien zeven dagen vaasgarantie, dus jouw boeket blijft minimaal een week prachtig staan.

Diverse redenen om bloemen naar Amsterdam te sturen

Via de Fleurop website kun je makkelijk een mooi boeket sturen naar iemand in Amsterdam. Er zijn zoveel aanleidingen om een vrienden of geliefde met een boeket te verrassen en te feliciteren met een nieuwe baan, een nieuw huis, een nieuwe baby of een verjaardag. Soms is een boeket een grote troost bij droevige omstandigheden. Wanneer iemand waar je van houdt ziek is of overlijdt. Ook dan kun je met een rouwboeket jouw medeleven tonen.

Een boeket in Amsterdam bezorgen met leuke extra’s

Stuur vandaag een boeket naar Amsterdam. Je kunt je bloemengeschenk nog leuker maken met een fles wijn, een leuke knuffel of compleet met vaas. Voor speciale gelegenheden zoals Kerst en Valentijnsdag maken de Fleurop bloemisten ook mooie boeketten. Op onze website vind je het overzicht van alle boeketten dat voortdurend vernieuwd wordt en altijd passend is voor de tijd van het jaar en het seizoen.

Rouwboeket bezorgen in Amsterdam

Zeg het met bloemen blijft een mooie manier om jouw gevoelens te delen met anderen in Amsterdam. Soms kan het verdrietig zijn als je een rouwboeket moet laten bezorgen. Op onze website kun je meer informatie vinden en onze vakbloemisten in Amsterdam kunnen het meest passende boeket of rouwstuk maken en bezorgen. Met een paar simpele muisklikken ben je verzekerd van een mooi en troostend boeket dat de perfecte illustratie is voor de gevoelens die je wilt overbrengen.

Wat kost het bezorgen van een boeket met Fleurop?

Misschien vraag je je af wat een boeket bezorgen in Amsterdam kost. De laatste en meest recente prijzen voor onze boeketten vind je op de website. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het boeket dat je kiest. Ook de leuke extra's die je eraan toevoegt, zoals een vaas, bonbons, een fles wijn of een knuffel hebben invloed op de totaalprijs. Maar de prijzen verschillen niet voor de diverse locaties.  Dus of je nu een boeket laat bezorgen in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid of Amsterdam Zuid-oost, Amsterdam-West of Amsterdam-Oost, de prijs van het boeket zal hetzelfde zijn.

Bestel vandaag nog

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig. Soms moet je op stel en sprong een mooi boeket laten bezorgen in Amsterdam-Zuid of Oost. Als je niet bekend bent in Amsterdam kan dat best lastig zijn. Maar via de Fleurop website kun je  eenvoudig uit allerlei boeketten kiezen die passen bij de feestelijke of droevige gelegenheid, van vrolijke Valentijnsboeketten tot rouwboeketten.

Het mooist is natuurlijk als je zelf je boeket kunt bezorgen, zodat je ziet hoe gelukkig de ontvanger er mee is. Maar niet iedereen is in de buurt van Amsterdam, en in ons drukke leven is het fijn om te weten dat het vakmanschap van Fleurop beschikbaar is in heel Nederland. In alle delen van Amsterdam kun je jouw boeket laten bezorgen en de vakbloemisten van Fleurop gaan meteen met jouw bestelling aan de slag met de mooiste bloemen van het seizoen. 

Laat je verrassen door de leuke toevoegingen aan het boeket die mogelijk zijn. Voor elke situatie kunnen wij het boekt nog passender maken, bijvoorbeeld met bonbons, een fles wijn of een knuffel. Het is uiteraard ook mogelijkheid om het boeket met vaas te laten sturen. Zo weet je zeker dat jouw boeket een mooie plek krijgt in het Amsterdams huis van de ontvanger. Wacht niet langer, maar kijk snel verder om de nieuwste boeketten te zien en een mooi en passend boeket te bestellen. Want hoe groot de afstand ook is, met Fleurop ben je altijd dichtbij!