Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Zomerse boeketten

Door de lokale Fleurop vakbloemist samengesteld met de mooiste zomerbloemen.

Zomerse boeketten

De zomer haal je in huis met een kleurrijk zomerboeket van Fleurop! Niet alle bloemen groeien het gehele jaar door (althans niet in de buitenlucht), daarom zijn ze alleen dit seizoen verkrijgbaar.

Echt typische zomerbloemen in de zomerse boeketten zijn: de zonnebloemdelphiniumleeuwenbekhortensia en dahlia. Aangezien deze bloemen alleen in de zomer verkrijgbaar zijn, maken we daar natuurlijk volop gebruik van met de samenstelling van de zomerse boeketten. Hierdoor haal je gegarandeerd een écht zomerboeket is huis met de mooiste zomerbloemen!

Veldboeket / plukboeket

De laatste jaren is de populariteit van het veldboeket steeds verder gestegen. Vooral in de zomer is het veldboeket / plukboeket extra populair. De frisse kleuren en zomerse bloemen zorgen voor een sfeervol plaatje. Door het verschil in hoogte lijkt het net of het veldboeket net geplukt is. Een echte aanrader voor ieder huis dus! 

Zomers boeket met cadeau

Wil je een zomers boeket met cadeau bestellen? Kies dan eerst het gewenste boeket uit en voeg in het bestelproces een van onze cadeau's toe. Je kunt kiezen uit: knuffels (zachte knuffelbeer of Nijntje), chocolade, wijn / Prosecco of een van onze vazen.

Op werkdagen geldt bij Fleurop: voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een van onze lokale bloemisten!

bekijk alle boeketten