Zomerse bloemen

Haal de zomer in huis met een kleurrijk zomerboeket van Fleurop! Want bloemen horen bij de zomer.

In onze boeketten zijn zomerse bloemen verwerkt die alleen in dit seizoen verkrijgbaar zijn. Kenmerkende zomerbloemen zijn: zonnebloem, gladiool, hortensia en dahlia. Deze bloemen worden natuurlijk volop gebruikt in onze zomerboeketten. Hierdoor haal je gegarandeerd een écht seizoensboeket in huis!

Zomerboeket met cadeau

Het veldboeket is in de zomermaanden erg populair. Niet voor niets bestaat ons zomerassortiment uit kleurrijke veldboeketten. De frisse kleuren en zomerse bloemen zorgen voor een sfeervolle verrassing. Leuk om te geven en om te krijgen!

Maak de verrassing extra bijzonder door een cadeau aan het boeket toe te voegen. Een heerlijke Prosecco of andere goede wijn mag op een mooie zomeravond natuurlijk niet ontbreken. Met een Fleurop boeket in combinatie met een mooi cadeau zit je altijd goed! Voeg een zomerse wenskaart toe en de verrassing is helemaal compleet.

Zomerbloemen bestellen

Wil je een boeket laten bezorgen? Wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt (zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist.