Bekijk al onze boeketten

Vóór 14:00 besteld, vandaag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Zakelijk bloemen

De mooiste boeketten voor zakelijke gelegenheden.

Zakelijk bloemen sturen

Een goed gevoel bezorgen, dat is wat wij dagelijks doen! Een medewerker/collega verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe baan presentje, een afscheidscadeau voor een collega, bloemen als relatiegeschenk om een nieuwe samenwerking of een jubileum te vieren? Wat de zakelijke gelegenheid ook is, er is altijd een Fleurop boeket wat past.

Ieder boeket is met zorg en liefde samengesteld door de lokale vakbloemist en hierbij geldt op werkdagen: vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag persoonlijk bezorgd. Op zaterdag is dit vóór 12:00 uur.

We bieden de mogelijkheid voor achteraf betalen via Billink te betalen. Wanneer je meermaals wilt bestellen, maken we graag een zakelijke account aan, waardoor je op rekening kunt bestellen.

Originele relatiegeschenken

Bloemen vallen onder de originele relatiegeschenken. Geen product past beter bij alle gelegenheden dan bloemen doen. Bij een feestelijke gelegenheid als een jubileum op het werk, nieuwe baan, verjaardag of een nieuwe samenwerking, maar bijvoorbeeld ook als afscheidscadeau voor een collega of als beterschap.

Wat de gelegenheid ook is, een boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap. We bieden een ruime keuze aan wenskaarten, bezorgd in een gesloten gouden envelop. Jouw felicitatie, beterschapswens of bedankje wordt hiermee extra persoonlijk.

Zakelijk bloemenabonnement

In zakelijke ruimtes wil je graag dat mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Maak het verschil met een prachtig en passend boeket of bloemstuk. Hiermee geef je geur en kleur aan jouw kantoor, entree of vergaderruimte. Je kunt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemen laten bezorgen op het moment dat het jou uitkomt.

Wil je meer weten over mogelijkheden van een zakelijk abonnement? Neem dan contact op met Fleurop Zakelijk via mail [email protected]

Eigen bestelomgeving

Je kunt bij ons zakelijk bloemen bestellen via een eigen, gepersonaliseerde bestelomgeving. Jouw bestelomgeving biedt optimaal gebruikersgemak en wordt opgezet in eigen huisstijl, op basis van het attentiebeleid, en kan met een OCI-koppeling geïntegreerd worden met het eigen inkoopsysteem. Meer weten? Ga dan naar Eigen bestelomgeving.

Voor uitgebreide informatie voor het zakelijk bestellen van bloemen verwijzen we je graag naar onze pagina: Zakelijk bloemen bestellen. Je vindt hier informatie over o.a. duurzaamheid, zakelijke voordelen en de Fleurop Bloemenbon.