Winter

Speciaal voor de Winter zijn er weer nieuwe boeketten beschikbaar. Compleet met de mooiste seizoensbloemen. Bekijk hier het assortiment

Winterbloemen

Haal kleur in huis met onze mooiste winterbloemen.

Winterboeket bestellen

Tijdens de donkere dagen is het buiten kouder en vaak ook nat. Dat betekent dat de winter is aangebroken. Om het binnen extra vrolijk te maken, haal je kleur in huis met de mooiste winterbloemen. Bekende bloemen die in onze winterboeketten worden verwerkt zijn amaryllis, ilex (ook bekend onder de naam 'hulst') en de kerstroos.

Gelukkig kunnen we ook rekenen op bloemen die het hele jaar door te verkrijgen zijn, zoals de vrolijke gerbera. Hiermee haal je, ondanks het donkere weer, ook het zonnetje in huis.

Samengesteld door een lokale bloemist

Goed om te weten is dat ieder boeket van Fleurop altijd wordt samengesteld door een lokale bloemist. Met lokale Fleurop bloemisten door heel Nederland kunnen wij iedereen verrassen en een goed gevoel bezorgen.

Bestel de bos winterbloemen voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog persoonlijk bezorgd, wél zo leuk voor de ontvanger (ook als je de ontvanger zelf bent).