Bekijk al onze boeketten

Valentijnsbloemen bezorgen

Valentijnsdag is een dag om niet te vergeten. Het is een prachtige dag om jouw (stille) liefde te verrassen met prachtige Valentijnsbloemen. Je kunt het Valentijnsboeket laten bezorgen door het hele land. Speciaal geschikt voor Valentijn zijn natuurlijk de rozen.

Onze Fleurop-bloemisten zullen de mooiste Valentijnsrozen gebruiken voor jouw boeket. Bovendien kun je jouw Valentijnsdag bloemen nog leuker maken door aan het boeket iets extra's toe te voegen. Allereerst natuurlijk een persoonlijke Valentijnskaart (tip: upload een leuke foto van jullie samen!), maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld een knuffel, een fles wijn of de Fleurop Flavours chocolade en bonbons. Om er zeker van te zijn dat je boeket lang mooi blijft, kun je het boeket ook inclusief een vaas bestellen. Dit originele Valentijnscadeau is geschikt voor hem én haar.

Wanneer is het Valentijnsdag?

In 2023 valt Valentijnsdag op een dinsdag. Op 14 februari zullen weer veel verliefden zich afvragen of ze Valentijns bloemen van hun Valentijn krijgen. Of dat de bloemen die zij zelf geven er ook voor zorgen dat zijzelf als Valentijn gezien worden. Een spannende dag van de liefde! Jouw Valentijnsboeket worden op Valentijnsdag bezorgd en is met de grootste bloemenliefde en zorg samengesteld door de vakbloemisten van Fleurop.

Waar bestel ik een Valentijnsboeket?

Op de Fleurop website vind je onze selectie van boeketten voor Valentijnsdag. Het thema is natuurlijk de rozen, als teken van liefde. De mooiste rode Valentijnsrozen zijn de basis van het assortiment. Naast de verschillende boeketten waarbij je nog een keuze kunt maken wat betreft de grootte en met of zonder vaas, kun je er ook voor kiezen het boeket nog persoonlijker te maken met een Valentijnskaart (ook beschikbaar als fotokaart), chocolade of een knuffel. Kijk op de website voor de verschillende opties. Nadat je je keuze hebt gemaakt kun je aangeven om je Valentijn bloemen te bezorgen op het adres van je geliefde.

Valentijn: rozen bezorgen

Wil je rode rozen bestellen voor jouw Valentijn? Rode Valentijn rozen zijn natuurlijk een teken van liefde, maar staan ook voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. De roos is namelijk de meest verkochte bloem op Valentijnsdag. Je kunt zelf kiezen hoeveel rozen je in jouw boeket wilt zien. Dat kan voor jullie een symbolisch aantal zijn of zelfs 100 rode rozen! Kijk op de website voor meer mogelijkheden. Met zo'n rozenboeket ga je jouw Valentijn zeker op heel liefdevolle manier verrassen! Rozen laten zich prachtig combineren en maken van elk boeket weer iets bijzonders. De traditie om je geliefde blij te maken met een schitterend boeket Valentijn rozen wordt in ere gehouden door geliefden over de hele wereld.

Hoe krijg ik mooie Valentijn rozen?

Allereerst natuurlijk door je rozen te bestellen bij Fleurop. Het boeket met Valentijn rozen van de hoogste kwaliteit wordt door lokale vakbloemisten gemaakt en als Valentijnsboeket bezorgd als de rozen nog fris en op hun mooist zijn. Bij ontvangst snijd je de onderkant van de steel van de rozen schuin af met een scherp mesje en zet je het boeket in vers water. Herhaal dit na 2 tot 3 dagen, zodat er minder bacteriën in het water komen. Je rozen blijven zo veel langer mooi.

Houd de vaas ook goed schoon en zorg ervoor dat de vaas op een koele plek staat uit de volle zon. Al onze Fleurop boeketten hebben 7 dagen vaasgarantie, maar met extra zorg zullen de rozen nog langer mooi blijven. Ben je niet tevreden, maak dan foto's van het boeket en de stelen en stuur deze naar onze Klantenservice.

Wat kost een Valentijnsboeket?

Op onze website kun je meteen zien wat de verschillende Valentijnsbloemen kosten. Daardoor kun je een goede keuze maken die past bij jouw budget. Let op: je kunt je boeket zo groot maken als je wilt met of zonder Valentijn rozen en er speciaal voor Valentijn nog andere cadeaus aan toevoegen, zoals een doos Fleurop Flavours bonbons, een flesje wijn of een leuke knuffel. Zo is er voor elk budget een origineel Valentijnsboeket te bestellen. Onze lokale Fleurop bloemisten kunnen Valentijnsbloemen bezorgen in heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Waar bestel ik een Valentijnsboeket?

Je wilt natuurlijk dat je geliefde een mooi en sterk boeket krijgt voor Valentijn dat lang blijft staan ten teken van jouw liefde voor hem of haar. In je eigen omgeving ken je de bloemisten die hun vak verstaan, maar als je voor Valentijnsdag in een andere stad moet laten bezorgen is het best lastig om een goede keuze te maken. De Fleurop website is daarom zo handig dat het duidelijk toont hoe jouw Valentijn rozen eruit komen te zien. Bovendien ben je ervan verzekerd dat het boeket door een Fleurop vakbloemist met liefde wordt samengesteld met kwaliteit die je van ons kunt verwachten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je boeket. Het zal een stralende binnenkomst op jouw bezorgadres ontvangen!

Waar bestel ik een Valentijnsboeket?

Valentijnsdag heeft natuurlijk ook nog een andere kant. Niet is niet alleen een boodschap van de geliefde die je kent, maar ook de Valentijnsbloemen kunnen ook uit een onverwachte hoek komen.  Van een geliefde die zich nog niet aan je heeft bekend gemaakt en je in stilte aanbidt. Wellicht dat Valentijnsdag dan een tipje van de sluier oplicht. Of misschien wil je jouw Valentijn wel anoniem verrassen? Laat dan natuurlijk geen persoonlijke gegevens achter op het kaartje. Wij zullen zonder toestemming trouwens nooit gegevens delen met de ontvanger. Of je zet juist een kleine hint op het kaartje zodat de ontvanger zich dagenlang afvraagt waar hij of zij dit boeket aan heeft verdiend. Zo kan jouw boeket een puzzel voor de ontvanger worden: wie houdt er van mij? Van wie zijn deze Valentijnsbloemen? Zo wordt Valentijn een leuke en spannende zoektocht van verhulling en onthulling waarbij de liefde centraal staat. En dit alles geïllustreerd aan de taal van de bloemen met de roos als bloem van de liefde.

Valentijn bloemen bezorgen

Wij bezorgen de bloemen voor Valentijn door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Onze boeketten kunnen natuurlijk óók bij bedrijven worden bezorgd. Dit kun je in het bestelproces aangeven, vergeet dit niet! Anders wordt het boeket mogelijk na werktijd bezorgd.

Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van rozen. Hierdoor kunnen de prijzen van sommige boeketten en losse rozen rond Valentijn hoger zijn dan je gewend bent.