Bekijk al onze boeketten

Seizoensboeketten

Door onze vakbloemisten samengesteld met de mooiste seizoensbloemen.

Seizoensboeket bestellen en bezorgen

Breng extra sfeer in huis met een mooi seizoensboeket! De seizoensboeketten van Fleurop worden door een lokale bloemist samengesteld met de mooiste bloemen van het seizoen. Ieder seizoen kent namelijk zijn eigen bloem. De populaire tulp is bijvoorbeeld beschikbaar in het voorjaar van februari t/m half mei. Opgevolgd door de pioenroos, welke beschikbaar is van half mei tot eind juni. Bij een warm voorjaar, is de pioenroos al beschikbaar met Moederdag!

Daarna is het tijd voor de zomer. Een feestje wordt extra vrolijk met zomerse bloemen, zoals de zonnebloem. Deze prachtige gele bloem bezorgt het echte zomergevoel. Vanaf juli zijn de zonnebloemen, maar ook de gladiolen weer volop bij ons verkrijgbaar. En welke bloemen je ook in de vaas zet, wij garanderen een echt zomers gevoel! 

In het najaar komen de warme tinten naar voren met o.a rood, oranje, geel en paars. Ook blijven extra kleurknallers erg populair in deze periode, zoals bijvoorbeeld de dahlia, die tot het einde van het jaar verkrijgbaar is.

Geef de seizoensbloemen cadeau met een van onze vazen en de ontvanger zal je meer dan dankbaar zijn!