Bekijk al onze boeketten

Filter boeketten op categorie

Seizoensboeketten

Seizoensboeket bestellen en bezorgen

Een huis wordt extra vrolijk met kleurrijke seizoensbloemen! De seizoensboeketten van Fleurop wordt samengesteld met de mooiste bloemen van het seizoen. Ieder seizoen kent namelijk zijn eigen bloem. De populaire Tulp is bijvoorbeeld beschikbaar in het voorjaar van februari t/m half mei. Opgevolgd door de pioenroos, welke beschikbaar is van half mei tot eind juni. Bij een warm voorjaar, is de pioenroos al beschikbaar met Moederdag!

Daarna is het tijd voor de zomer. Een feestje wordt extra vrolijk met echt zomerse bloemen, zoals de Zonnebloem. Deze prachtige gele bloem bezorgt het echte zomers gevoel. Vanaf juli zijn de zonnebloemen, maar bijvoorbeeld ook de Gladiolen weer volop bij ons verkrijgbaar. En welke bloemen je ook in de vaas zet, wij garanderen een echt zomers gevoel! #zomergeluk 

Veldboeket / plukboeket

En natuurlijk niet te vergeten is het welbekende veldboeket, ook wel plukboeket of wild boeket genoemd. De luchtige manier van samenstellen en het gebruik van verschillende zomerse bloemen, geven het gevoel dat de bloemen net geplukt zijn uit een prachtig bloemenveld!

Geef de seizoensbloemen cadeau met een van onze vazen en de ontvanger zal je meer dan dankbaar zijn!