Bekijk al onze boeketten

Filter boeketten op categorie

Rozen

Onze Fleurop bloemisten hebben altijd mooie, verse rozen op voorraad. Je kunt dus met een gerust hart rozen bestellen via onze webshop, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met rozen, maar je kunt ze ook los bestellen. 

Losse rozen

Naast boeketten, is het ook mogelijk een aantal losse rozen naar wens te bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere lengtes: kort, middel of lang. Het minimaal aantal per bos is 7 en is al te bestellen vanaf € 10,50 (exclusief verzendkosten). Ook kun je kiezen uit de kleuren: rood, wit of roze.  

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om vanaf 20 rozen te kiezen voor de middelste lengte, en vanaf 30 stuks voor de langste lengte. Dan staan ze het mooist in een vaas! Twijfel je bij het kiezen van de kleur? Bekijk dan eens welke betekenis er bij welke kleur past

Let er wel op dat ze in een ruime vaas komen te staan, rozen hebben de ruimte nodig om mooi te blijven! Zie hier alle overige verzorgingstips.