Bekijk al onze boeketten

Filter boeketten op categorie

Rouwbloemen

"Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering"

"Zoals je was, blijf je altijd voor mij."

"Als iets liefs je verlaat, blijft gelukkig altijd nog de liefde over."

"Zonder woorden kun je soms heel veel zeggen"

"Als een afscheid weerspiegelt hoe iemand was,
krijgt een dag toch glans"

"Bloemen laten bewondering groeien"

Rouwbloemen 

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de productpagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking. Voor uitleg over de bindvormen ga je naar: bindvormen rouwbloemen.

Rouwboeket bezorgen

Wij bezorgen het rouwboeket op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Uitvaartdatum en tijdstip
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Je kunt bij de bestelling ook een rouwlint met tekst toevoegen.
Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .