Moederdag boeket

Bloemen Moederdag

Het is elke dag Moederdag, verras haar met een mooi boeket!❤️🌸
 
 

Wanneer is het Moederdag?❤️

Zondag 14 mei 2023 is het Moederdag! Moederdag is voor álle moeders. Kersverse moeders, bonusmoeders, oma’s en schoonmoeders. Laat op Moederdag weten hoe speciaal ze zijn en stuur een prachtig boeket van Fleurop. Verras ze met de mooiste Moederdag bloemen verwerkt tot een prachtig Moederdag boeket.

Elk jaar stellen we voor speciaal Moederdag een uniek assortiment samen. Een bos bloemen blijft toch hét populairste Moederdag cadeau. Nieuw dit jaar zijn onze Moederdagverrassingen. De lokale Fleurop bloemist stelt met de mooiste bloemen een uniek boeket samen. Succes gegarandeerd! 🏆

Moederdag boeket met cadeau bestellen

Wil je jouw (schoon)moeder extra verwennen? Voeg dan een mooi cadeau toe aan jouw bestelling. Zo kies je bijvoorbeeld voor een feestelijke Prosecco, rode of witte wijn, een zachte knuffel of heerlijke bonbons. Daar houdt iedere vrouw wel van.

Het boeket maak je af met een Moederdag wenskaart. Maak de kaart persoonlijk met een mooie foto van jullie samen en voeg een lieve wens toe. Wij hebben al een aantal mooie Moederdag wensen op een rijtje gezet. Bekijk ze snel.

Bloemen bezorgen op Moederdag 🚪🌺

Kun je op de dag zelf niet bij haar zijn? Laat het boeket op Moederdag persoonlijk bezorgen! Kies in het bestelproces voor bezorging op Moederdag zondag 14 mei. Je betaalt bij ons géén toeslag voor deze speciale zondag bezorging.