Herfst

Speciaal voor de Herfst zijn er weer nieuwe boeketten beschikbaar. Samengesteld met de mooiste seizoensbloemen. Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd!

Herfstbloemen

samengesteld door een lokale bloemist met de mooiste seizoensbloemen.

Herfstboeket bestellen

Het is weer herfst! Het seizoen met regenachtige dagen, maar tegelijk prachtige kleuren! De kleuren die de herfst symboliseren komen dan ook terug in de herfstboeketten van Fleurop. De boeketten zijn speciaal voor het najaar samengesteld en sluiten aan op de bloementrends van dit moment!

Typische herfstbloemen zijn chrysanten en gerbera’s in mooie herfstkleuren. Deze bloemen zal je dan ook terugzien in de boeketten van Fleurop.

Een herfstboeket is leuk om cadeau te geven, maar je kunt natuurlijk ook zelf genieten van de herfstboeketten. Bestel je vandaag voor 14.00 uur dan wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).

 

Herfstbloemen met cadeau

Heb je een mooie bos bloemen uitgekozen? En wil je het bezorgmoment extra bijzonder maken? Dan is het mogelijk om in het bestelproces een cadeau toe te voegen. Zo kan je kiezen voor een warme knuffel van een mooie knuffelbeer, een fles wijn of Prosecco om gezellig te proosten of een mooie vaas om het boeket helemaal af te maken. Voor ieder wat wils!

De verrassing maak je helemaal compleet en extra bijzonder door een warme boodschap aan het boeket toe te voegen.

Heb je vragen over het bestelproces bij Fleurop? Neem dan contact op via de chat en we helpen je direct verder.