Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Gemengde boeketten

Kleurrijk en verrassend, voor elk moment!

Gemengde boeketten

Houd je van kleur, speelsheid en veel variatie van mooie bloemen? Dan zit je met onze gemengde boeketten he-le-maal goed. Deze boeketten zijn een lust voor het oog en bezorgt gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. 

Een prachtig gemengd boeket geeft kleur en vreugde aan elke gelegenheid. Met een gemengd boeket fleur je meteen iemands dag op. De prachtige combinatie van verschillende bloemen en kleuren maakt elk boeket uniek, maar altijd even vrolijk.

Of je nu op zoek bent naar een liefdevol gebaar voor je grote liefde, een felicitatie van een vriend of vriendin, een vrolijke noot voor een speciale gelegenheid, met een gemend boeket zit je gegarandeerd goed.

Wacht niet langer om jezelf of iemand in het bijzonder te verwennen met een prachtig gemengd boeket.

Gemengd boeket bloemen

Een gemengd boeket kenmerkt zich door de verschillende bloemsoorten en kleuren die zijn gebruikt. Kleuren als roze, rood en blauw worden bijvoorbeeld versterkt door de warmte van oranje en gele bloemen. Een gemengd boeket is rijk aan kleuren.

Naast het verrassende kleurenpalet bevat een gemengd boeket diverse texturen. Hierdoor ontstaat een veelzijdige en verrassende compositie. De veelzijdigheid maakt een gemengd boeket extra aantrekkelijk en natuurlijk leuk om naar te kijken. Ieder moment zal een andere bloem weer opvallen.

Gemengde bos bloemen

De lokale Fleurop bloemist creëert met veel liefde en vakmanschap de mooiste gemengde boeketten. Van weelderig en kleurrijk tot ingetogen en klassiek. Onze gemengde boeketten bevatten uitsluitend de meest dagverse snijbloemen. Hierdoor geniet je extra lang van jouw bos bloemen.

Bos met gemengde bloemen

Met een bos met gemengde boeketten zit je altijd goed. Ze zijn vrolijk, kleurrijk en persoonlijk samengesteld. We snappen dat je het daarom misschien lastig kiezen vindt. We hebben daarom populaire bossen met gemengde bloemen voor je neergezet, ter inspiratie:

  • Boeket Bloemenweelde: één blik op dit gemengde plukboeket zegt al genoeg. De kleuren komen je tegemoet en iedere bloem spreekt je aan op haar manier. Feestelijk, liefdevol of een warm hart toedragen, dit boeket doet het met liefde.
  • Boeket Bont geplukt: een kleurrijk boeket dat iedereen kleur geeft. Een populair boeket, omdat deze iedereen op fleurt. Dat snappen wij natuurlijk helemaal.
  • Kleurfestijn: als je een boeket zou tekenen, dan zou deze er waarschijnlijk zo uitzien. Bekende bloemen als blikvanger en mooi stijlvol gebonden tot een rond boeket. Wie wilt deze nou niet ontvangen?

Seizoensgebonden gemengd boeket

Dankzij de mooie variatie van bloemen in gemengde boeketten, bieden we een vrolijk assortiment van wat vaak vernieuwd. Er wordt veel gewerkt met seizoensbloemen, die maar voor een bepaalde periode beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de beeldschone pioenroos, de kleurrijke tulpen, zonnige zonnebloemen of de amaryllis die de koude decembermaand extra kleur geeft.

Dit maakt de gemengde boeketten natuurlijk ook weer extra speciaal en je weet zeker dat je een boeket kiest, dat perfect bij het seizoen past.

In ieder gemengd boeket kan de lokale Fleurop bloemist zijn of haar passie kwijt. Met al hun creativiteit en vaardigheid maken ze van ieder boeket een uniek kunstwerk. Neem daarbij de kennis van passende bloemsoorten en je bent gegarandeerd van een kleurrijke bloemcombinatie.

Trends bij gemengde boeketten

Onze gemengde boeketten zijn samengesteld op basis van de laatste trends in bloemenland. Verschillende trends komen en gaan, maar met onze gemengde boeketten weet je altijd zeker dat je goed zit. De kleurrijke aantrekkingskracht van ieder boeket maakt dat je kunt rekenen op een goede keuze. Als wij mochten kiezen, dan zouden we het wel weten.

Gemengd boeket met cadeau

Wil je een unieke verrassing bezorgen? Maak de verrassing dan compleet met een gemengd boeket met vaas, onze stijlvolle bonbons of onweerstaanbare chocolaatjes. Een onvergetelijke indruk gegarandeerd.

Gemengde boeketten met wenskaart

Een persoonlijke wenskaart brengt met liefde jouw boodschap over. Je hebt een uitgebreide keuze van vrolijke, liefdevolle en kleurrijke wenskaarten. Voeg jouw persoonlijke boodschap toe en de lokale Fleurop bloemist brengt het boeket met liefde bij de ontvanger!

Last minute gemengd boeket

Ben je een beetje laat met het regelen van een cadeau of heb je net goed nieuws ontvangen en wil je diegene graag zo snel mogelijk verrassen. Dan is het goed te weten dat je in veel gevallen nog niet te laat zult zijn.

Wij zorgen namelijk dat jouw boeket snel bij de ontvanger bezorgd wordt. Bestel hiervoor jouw boeket op werkdagen voor 14.00u (op zaterdagen 12.00u) voor bezorging op dezelfde dag.

Op zondag is het helaas niet mogelijk om een boeket te laten bezorgen.

Iemand in het buitenland verrassen?

Check dan snel ons buitenland assortiment. Kies hiervoor eerst het laat waar wij de bloemen mogen bezorgen en vervolgend het beschikbare assortiment. Ieder land heeft namelijk een eigen assortiment met gemengde boeketten, rozen en veel meer. Laat je dus snel verleiden door het buitenland assortiment.

;