Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, maandag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Boeketten tot 25,95

De mooiste boeketten voor een mooie prijs

Boeketten tot 25,95 euro 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! We hebben een mooi en kleurrijk assortiment van boeketten die te verkrijgen zijn onder de 26 euro. In dit assortiment bieden we mooie plukboeketten en de klassieke ronde boeketten aan. Onze boeketten tot 25,95 euro zijn perfect voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea en alles daartussenin. 

Deze boeketten zijn met zorg samengesteld door de lokale Fleurop bloemist en bevatten alleen de mooiste bloemen. Net als bij onze andere boeketten, kun je vertrouwen op de echte Fleurop kwaliteit. Wij geven op al onze boeketten 7 dagen versgarantie! 

Bloemen bezorgen tot 25,95

Ons assortiment boeketten tot 25,95 euro bevat een kleurrijke variatie boeketten met een vanaf prijs die onder de 26 euro blijft. De vanaf prijzen variëren van 16,95 tot maximaal 25,95. Dit zijn onze kleine formaten. Wanneer je kiest voor een middel of groot formaat, kan de prijs hoger liggen dan 25,95 euro. Dit heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.  

Cadeau onder de 25 euro 

We helpen je graag bij het vinden van creatieve cadeau-ideeën onder de 25 euro. Met dit assortiment boeketten ben je verzekerd van een geweldig cadeau voor iemand die je wilt verrassen voor een verjaardag, bedankje of gewoon zomaar. Ze krijgen hiermee echt het gevoel hoeveel je om diegene geeft.  

Een boeket cadeau geven is niet alleen een mooie decoratie, het heeft ook nog een positieve invloed op het humeur en het verminderen van stress.  

Goedkoop bloemen bezorgen 

Bloemen zijn een perfect cadeau, zelfs als je niet veel te besteden hebt of een bepaalde prijs in gedachten hebt. Onze boeketten zijn speciaal ontworpen om een goede indruk te maken en iemand te verrassen, maar ook binnen het door jouw gewenste budget te kunnen blijven. Hierdoor kun je goedkoop bloemen bezorgen, met de zekerheid van een goede kwaliteit. 

In het assortiment van deze boeketten is het goedkoopste boeket om te bezorgen onze Vaasverrassing. Deze verrassing is al te verkrijgen vanaf € 16,95. De vaasverrassing is een combinatie van een toffe vaas met mooie verse snijbloemen. Voor dit budget heb je een mooi en passend cadeau voor iedere gelegenheid. 

Het bezorgen van een boeket kost € 6,95. Hiervoor gaat de lokale Fleurop bloemist met liefde jouw boeket persoonlijk bezorgen. Vanwege onze same-day delivery is dit in de meeste gevallen dezelfde dag nog, wanneer je jouw boeket voor 14.00u hebt besteld.  

Goedkope bloemen 

Wanneer je op zoek bent naar een boeket met goedkope bloemen, dan adviseren we vooral onze seizoensboeketten. Deze boeketten worden samengesteld met echte seizoensbloemen en deze zijn gedurende het seizoen goed verkrijgbaar. Dankzij de goede beschikbaarheid en ze veelal uit Nederland afkomstig zijn, zijn dit in verhouding goedkope bloemen.  

Zo vind je volop kleurrijke tulpen in onze voorjaarsboeketten, de zonnigste zonnebloemen in de zomerboeketten, warme chrysanten in de herfstboeketten en de herkenbare amaryllis in winterboeketten. Daarmee heb je naast goed beschikbare en betaalbare bloemen, ook nog eens een mooie variatie van hetgeen het seizoen ons te bieden heeft. Hoe fijn is dat!