De bloemen van Fleurop bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor kunnen we de garantie bieden dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas (lees hier alle verzorgingstips van je boeket). Onze bloemisten hebben allemaal een vakdiploma en ontzettend veel passie voor bloemen, waardoor je de mooiste gebonden boeketten krijgt volgens de trends van het moment. 

Elk seizoen vindt er een nieuwe boeketselectie plaatst. Ook worden er voor speciale momenten, zoals Moederdag en Valentijnsdag unieke boeketten gemaakt. Bij het selecteren van nieuwe boeketten wordt rekening gehouden met de nieuwste trends én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen. Zo vind je in de zomer de zonnebloem terug in onze boeketten en in het voorjaar de narcis. 

Naast het gebruik van dagverse seizoensbloemen van gecertificeerde bloemisten, wordt elke bos bloemen altijd persoonlijk bezorgd. Wanneer je dus een boeket van Fleurop bestelt, wordt deze nooit in een doos afgeleverd, maar altijd persoonlijk door een bezorger overhandigd. Wél zo leuk voor de ontvanger!