7 dagen vaasgarantie

De bloemen van Fleurop bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor kunnen we de garantie geven dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas. Je kunt er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd bijvoorbeeld de bloemen altijd schuin af en vergeet ook niet het blad wat onder water komt te staan te verwijderen, deze kunnen in het water gaan rotten. Plaats de bloemen ook niet bij een fruitschaal, hierdoor worden bloemen sneller oud.
Meer tips? Lees onze: verzorgingstips boeket.

Altijd de nieuwste boeketten

Elk seizoen vindt er bij Fleurop een nieuwe boeketselectie plaats. Ook bij speciale momenten, zoals Moederdag en Valentijnsdag worden unieke boeketten gemaakt. Bij het selecteren van nieuwe boeketten wordt rekening gehouden met de nieuwste trends én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen. Zo vind je in het voorjaar de tulp terug in de boeketten, omstreeks mei / juni de pioenroos en in de zomer de zonnebloem.

De naam die bij een boeket staat, wordt bij het bezorgen nergens vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt.

Bloemen persoonlijk bezorgd

Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, worden de bloemen vandaag nog bezorgd door een lokale bloemist van Fleurop. Op zaterdag is dat voor 12.00 uur. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd, tenzij anders gecommuniceerd voor bijvoorbeeld Moederdag of met Valentijn.

Heb je vragen over onze bezorging of wil je graag instructies doorgeven, bel gerust met: 0900 - 15 01 (geen extra kosten).