Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Vacature medewerker E-commerce

Bij Fleurop weten we van aanpakken. Je zou kunnen zeggen dat we een mentaliteit hebben die vergelijkbaar is met die grote havenstad in Zuid-Holland. We hebben als marktleider een positie te verdedigen en dan lukt alleen door samen de schouders eronder te zetten. Als medewerker E-commerce doe je dit door het optimaliseren van de online aanwezigheid van Fleurop.

Wat je gaat doen…

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de online exposure van de online kanalen van Fleurop. Daarmee bedoelen we onder andere de Fleurop websites, de webshop en het online bestelsysteem voor bloemisten en zakelijke klanten. Dit doe je door scherp en doelgericht online marketingactiviteiten op te bouwen, maar ook door kansen en mogelijkheden te zien in de technische inrichting van diverse kanalen waaronder ook social media.

Het is een diverse functie die gaat van technisch inzicht via strategisch meedenken naar het ook creëren van content.

Wie we zoeken…

We zoeken enthousiaste medewerker die minimaal voldoet aan de volgende eigenschappen:

 • Je weet waar je over praat, want je hebt een HBO werk- en denkniveau met een opleiding op het gebied van e-commerce;
 • Doordat je minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie kun je ons ook nog wat leren;
 • Je bent een ‘wizkid’ waar het gaat om Google en andere zoekmachines en gaat voor optimale customer journeys door A/B testing;
 • Omdat je hoort bij de generatie aan het einde van het alfabet hebben social media voor jouw geen geheimen en weet je deze technisch optimaal in te richten;
 • Communiceren is voor jou een onderdeel van je vak en leven en dus heb je geen problemen met de Nederlandse en Engelse taal in spreken en schrijven.

Wat wij bieden…

 • Een baan bij de marktleider in bloemen en een van de eerste online retailers van Nederland.
 • Uiteraard een passende beloning in euro’s.
 • Een gezellige werksfeer waar je je thuis kunt voelen en jezelf kunt zijn.
 • Je mag 29 dagen op vakantie, maar liefst niet allemaal achter elkaar.
 • Een reiskostenvergoeding en we denken ook aan jouw pensioen.
 • Je teamgenoot haalt als je wilt elke vrijdag saucijzenbroodjes.

Over Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al 4x bekroond met een 1e plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won 2x de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten