Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Werken bij de grootste online bloemist van Nederland?

Bekijk hier alle openstaande vacature(s). Uiteraard ben je ook vrij om een open sollicitatie te versturen. We staan altijd open voor nieuw talent! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar L.Walles@Fleurop.nl (Leny Walles).
Over Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen!

Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al 4x bekroond met een 1e plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won 2x de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut.

De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten