Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Wij zoeken een… Sales coördinator

Fleurop is op zoek naar een sales coördinator voor ons hoofdkantoor in Veenendaal. Met jouw actieve houding en commerciële skills zie je kansen. Je bepaalt daar je strategie op. En samen met de rest van het team breng je vooral onze B2B-activiteiten naar een hoger niveau. Je bent een ware sales katalysator.

Je bent goed in teamwork en houdt het middenveld draaiende. Je enthousiasme en planmatige aanpak stimuleert anderen. Snel schakelen is voor jou geen enkel probleem en weet dan ook goed concreetheid aan te brengen in de samenwerking met collega’s.

Commercieel ken je de slagen van de zweep. Het zou fijn zijn als je wat van bloemen weet, maar je bent vooral een kei in het verkopen van een concept. Je weet mensen te overtuigen van een andere mindset en daarmee bewijs je je succes. Ook vervul je er een rol mee van sparringpartner voor je commerciële collega’s. Je bent een ‘verbinder’ zowel intern tussen afdelingen als extern met bloemisten en zakelijke klanten.

Wel ben je van het actuele commerciële tijdperk, waardoor e-commerce weinig geheimen voor je heeft. Je weet hoe zowel bedrijven als consumenten hiermee omgaan.

Jouw basics:

 • Commerciële opleiding op HBO-niveau.
 • Kennis van geautomatiseerde informatiesystemen.
 • Kennis van en ervaring met e-commerce.
 • Ruime kennis van en ervaring met diverse softwareprogramma’s, waaronder met name het Microsoft-pakket (Word, PowerPoint en Excel) geen geheimen kent.
 • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht.

Wat wij bieden…

 • Een baan bij de marktleider in bloemen en één van de eerste online retailers van Nederland.
 • Uiteraard een passende beloning in euro’s.
 • Een gezellige werksfeer waar je je thuis kunt voelen en jezelf kunt zijn.
 • Je mag 29 dagen op vakantie, maar liefst niet allemaal achter elkaar.
 • Een reiskostenvergoeding en we denken ook aan je pensioen.
 • Natuurlijk bloemen voor je verjaardag.

Interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie naar L.Walles@Fleurop.nl (Leny Walles) en vergeet natuurlijk niet je sollicitatie te motiveren en je CV bij te sluiten.

Over Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al 4x bekroond met een 1e plaats bij de Performance Scan

Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won 2x de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten