Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bruidsboeket van een Fleurop bloemist

Ook voor een bruidsboeket kun je terecht bij onze Fleurop bloemisten. Zo geven zij advies over kleuren, samenstelling en vorm van het trouwboeket. Er zijn tegenwoordig namelijk nog veel meer manieren dat het traditionele boeket! Onze bloemisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en denken graag ‘out of the box’!

Naast advies bij het bruidsboeket, helpen onze bloemisten je ook graag verder met bijpassende bloemen voor de aankleding van de trouwlocatie en de corsages. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat alle bloemen voor jullie bruiloft prachtig bij elkaar passen.

Bruidsboeketten worden na een persoonlijk gesprek samengesteld. Het is dan ook niet mogelijk deze via de webshop te bestellen. Maak daarom een afspraak bij een Fleurop bloemist in de buurt.

Inspiratie bruidsboeketten

Om het bruidsboeket op tijd voor de bruiloft klaar te hebben, raden we aan het boeket 6 weken voor de trouwdatum te bestellen. Oriënteer je daarom op tijd!

De mogelijkheden voor het samenstellen van een bruidsboeket zijn eindeloos.  Naast het traditionele boeket zijn er boeketten die om de pols afhangen, kleine boeketten die als armband of zelfs als ketting worden gedragen. Daarbij is er het strak gebonden, bolvormige boeket, maar ook een boeket in de vorm van een waterval.

Bruidsboeket biedemeyer

Lees hier meer tips bij het bestellen van het bruidsboeket

Lees ook:

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten