Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Moederdagboeketten bij Fleurop

Een week voor Moederdag plaatst Fleurop diverse mooie moederdagboeketten in de online bloemenwinkel, die speciaal voor deze dag gemaakt zijn. Bestel je van 7 tot en met 13 mei een boeket vanaf €19,95 uit deze selectie, dan krijg je er een gratis glazen vaas bij. Fleurop bloemisten uit het landelijke Fleurop netwerk bezorgen het door jou bestelde moederdagboeket met vaas graag persoonlijk bij je moeder, oma of andere dame die jij als moeder ziet.

Bijna een eeuw ervaring met bloemen bezorgen

Bij Fleurop is je moederdagboeket bestelling in vertrouwde handen. Fleurop is namelijk een zeer ervaren bloemenverzendorganisatie en kan wereldwijd bloemen voor Moederdag bezorgen. In Nederland bestaan we sinds 1921. In 2011 is Fleurop dus 90 jaar geworden!

Vakkundige bloemisten

De bij Fleurop aangesloten bloemisten zijn allemaal in het bezit van een vakdiploma. Je kunt er dus op rekenen dat een door jou besteld moederdagboeket vakkundig gebonden wordt. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet. Daarnaast is schoon water heel belangrijk om bloemen lang mooi te houden.

Meer weten over onze moederdagboeketten?

Heb je vragen of specifieke wensen ten aanzien van jouw moederdagboeket? Mail of bel. De collega's van de Bloemenlijn staan je graag te woord op 0900 15 01 (geen extra kosten). Heb je geen vragen, dan kun je één van onze moederdagboeketten online bestellen.
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten