Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Planten voor je gezondheid

Wist je dat planten goed zijn voor je gezondheid? Uit onderzoek is gebleken dat kamerplanten luchtzuiverend werken. Dat was eigenlijk al bekend, maar het is opnieuw bewezen in een wetenschappelijk onderzoek dat werd uitgevoerd door Fytagoras. De onderzoekers constateerden dat sommige planten de luchtverontreiniging heel goed zuiveren, terwijl anderen dat bijna niet doen.

De Spathiphyllum - goed plantenvoorbeeld


De Spathiphyllum blijkt een goed plantenvoorbeeld te zijn. Deze mooie groenblijvende plant blijkt zeer goed bij te dragen aan de gezondheid. Een goede keuze als je iemand een plant wilt toesturen dus!

Geef een plant


Geef een plant, bijvoorbeeld als iemand net is verhuisd. Een groene plant maakt iedere nieuwe woonkamer meteen huiselijk. Ook een goed idee: iemand ziek? Stuur een gezonde plant! En zoek je iets groens voor op kantoor? Kies een plant die makkelijk is in het onderhoud.

Plantenassortiment


Het Fleurop plantenassortiment biedt je flink wat keuze: spathiphyllum,phaleanopsis (orchidee) , anthurium, calathea en sanseveria. We bezorgen alle planten in een bijpassende pot. Lees verder als je meer wilt weten over deze kamerplantsoorten.
foto
Assortment
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten