Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Vandaag geleverd

Snel bloemen bestellen en bezorgen? Fleurop regelt het voor u!

Snelle levering

Oeps, verjaardag vergeten?! Schakel Fleurop in voor snelle bezorging van een bloemengroet! Voor alle items in onze online bloemenwinkel - inclusief cadeauartikelen- geldt namelijk: voor 14:00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd door de lokale bloemist en op zaterdag voor 12:00 uur (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

6 dagen per week bezorgen

Fleurop bloemisten bezorgen zes dagen in de week boeketten (inclusief cadeauartikelen), van maandag tot en met zaterdag. Fijn om te weten, want vergeet u een verjaardag, huwelijksjubileum of belangrijk bedankje? Dan zorgt Fleurop dat uw attentie alsnog op tijd is!
Uw bestelling kunt u zeven dagen per week aan ons doorgeven via deze online bloemenwinkel. Onze Klantenservice is vijfenhalve dag per week bereikbaar: op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur én op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Zelf bezorgmoment kiezen

Wij bezorgen uw bloemen met een boodschap op het door u gewenste moment. Geef door of u uw boeket voor de middag of na de middag wilt laten bezorgen. Kiest u 'voor de middag', dan zorgen wij dat het boeket voor 12.00 uur is afgeleverd. Bij keuze voor 'na de middag' leveren wij uw boeket na 12.00 uur af. Geeft u een tijdstip door? De Fleurop bloemist doet zijn/haar best hiermee rekening te houden, maar kan bezorging op een precies tijdstip niet garanderen. In buitenplaatsen wordt in principe altijd na 12:00 geleverd.

Bezorg- en handlingskosten (verzendkosten)

De bezorg- en handlingskosten bij Fleurop zijn € 6,95 per bezorgadres. Deze kosten bestaan uit: persoonlijke bezorging, eventuele herlevering en kosten voor het betalingsverkeer. De totaalprijs bestaat dus uit kosten voor het boeket en de bezorg- en handlingskosten.

Gemakkelijk besteld

In slechts drie stappen bestelt u bloemen: boeket selecteren, een cadeauartikel uit de Fleurop Cadeaushop kiezen, uw gegevens invullen (tekst voor op het kaartje, bezorg- en betaalgegevens en betalen - alle prijzen zijn incl. btw)  en klaar is kees!

Persoonlijke bezorging

Uw boeket wordt altijd persoonlijk aan de ontvanger overhandigd door (de bezorger van) een Fleurop bloemist. Want wat is er nou leuker dan dat er onverwacht iemand voor de deur staat met een prachtig bloemencadeau? Toch veel leuker dan bloemen in een doos bij iemand laten bezorgen!

Bezorging in Nederland én wereldwijd

Fleurop is wereldwijd de grootste bloemenverzendorganisatie. Ongeveer 50.000 bloemisten verdeeld over zo'n 150 landen in de hele wereld zijn bij het bloemenverzendnetwerk aangesloten. De merknaam Fleurop en bijbehorende logo met de Mercury man staat voor betrouwbare kwaliteit en excellente service.  Bezorging in het buitenland? Bel de bloemenlijn, T 0900-1501 (geen extra kosten).

Altijd een Fleurop bloemist in de buurt

Er is bijna altijd een Fleurop bloemist bij u in de buurt, want Fleurop heeft een landelijk netwerk van zo'n 1.100 bloemisten! Dus: waar u ook bloemen wilt laten bezorgen, Fleurop regelt het voor u.

Vanaf € 49,95
Vanaf € 29,95
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten