Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

95 jaar ervaring

Fleurop bezorgt al bijna een eeuw een goed gevoel.

Al sinds 1921 brengen wij mensen dichter bij elkaar en fleuren wij menig interieur op met prachtige bloemen. Al bijna een eeuw bezegelen mensen via Fleurop lief en leed met de mooiste boeketten, die inmiddels door meer dan 1.100 Fleurop-bloemisten zorgvuldig worden samengesteld.

Al 95 jaar vakkundigheid

Sinds 22 november 1921 kunnen mensen bloemen bestellen, bij Fleurop. Destijds begonnen twee bloemisten een samenwerkingsverband, waarbij mensen per postkaart bloemen konden bestellen. Al snel sloten meer bloemisten zich aan, zodat er door heel Nederland bloemen besteld en bezorgd konden worden. De coöperatie bloeide op. Vanaf het vroege begin hebben wij met het principe van same-day-delivery talloze mensen verrast met een prachtige bos bloemen, besteld door hun geliefde, familielid of gewoon zomaar door een vriend of vriendin. Doordat alle Fleurop-bloemisten voorzien zijn van een vakkundig diploma, kan iedereen erop vertrouwen dat elk boeket de aandacht en het vakmanschap krijgt wat het verdient. Tenslotte moet de besteller de zekerheid hebben dat zijn gevoel ook daadwerkelijk goed wordt overgebracht.

Beloonde onliner

Midden jaren ’90 kwam internet op en werd Fleurop één van de allereerste online winkels in Nederland. Dat we in de digitale wereld nog steeds ‘alive & kicking’ zijn bewijzen diverse bekroningen.

Fleurop werd namelijk door het WUA! al 4x bekroond met een 1e plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won 2x de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut.

Begin december 2016 tikten wij op het review platform ‘Kiyoh’ de 50.000 reviews aan. De grootste waardering kun je alleen maar van je klanten krijgen. 95% van de mensen beveelt Fleurop aan en we krijgen een gemiddeld cijfer van een 8,7. De reviews zijn meer dan 95.000 keer bekeken.

Internationale geschiedenis en connecties

In 1908 werd in Duitsland het idee voor de bloemenverzendservice van Fleurop geboren. Nederland volgde redelijk snel dus in 1921. In 1927 werd Fleurop in nog drie Europese landen geïntroduceerd, te weten: België, Oostenrijk en Zwitserland. In deze vijf Europese landen zijn onze collega’s nog altijd bekend onder de naam Fleurop. Na de oorlogsperiode ging Fleurop in 1946 internationaal door samen te werken met diverse organisaties. Hierdoor werd levering in Groot-Brittannië, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Japan mogelijk. In deze landen is Fleurop beter bekend onder de naam Interflora.

Inmiddels kunt u 24 uur per dag bloemen met overbrengen naar iemand waar ook ter wereld. Zo’n 40.000 Fleurop bloemisten in zo’n 140 landen overal ter wereld leveren kwalitatieve, creatieve boeketten persoonlijk voor u af.

Vanaf € 19,95
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten