Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

7 dagen garantie

Op bloemen van Fleurop heeft u 7 dagen vaasgarantie:

7 dagen vaasgarantie:
Doordat onze bloemisten verse kwaliteitsbloemen gebruiken, kunnen wij u de garantie geven dat Fleurop boeketten 7 dagen mooi op de vaas staan. Uiteraard is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt. Mochten een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de Klantenservice.

Vakkundige bloemisten:
Bij Fleurop aangesloten bloemisten zijn allen in het bezit van een vakdiploma. U kunt er dus op rekenen dat een door u besteld boeket vakkundig gebonden wordt. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet en schoon water is heel belangrijk om bloemen mooi te houden.

Kwaliteitswaarborg:
Fleurop houdt de kwaliteit van haar dienstverlening nauwlettend in de gaten. Op regelmatige basis worden testen opgezet. Daarbij wordt onder andere gecontroleerd of boeketten tijdig worden geleverd, of de kwaliteit aan de eisen voldoet en of de boeketten zo goed mogelijk lijken op het bestelde product.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de bloemen? Neem dan contact op met de Bloemenlijn via T 0900 15 01 (geen extra kosten, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur).

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten