Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Zonder haar geen jou

25 November 2016 om 11.58 uur
Zonder haar geen jou

Zij is je moeder. Zonder haar zou je er niet zijn geweest. Ze was er altijd voor je. En nog steeds. Daar ben je blij mee. Vertel het haar vandaag nog! 

Mam ik hou van jou

Vertel haar dat je van haar houdt. Dat je blij bent dat ze er altijd voor je is geweest en nog altijd is. Dat je waardeert wat ze jouw hele leven voor je deed. Dat ze nog altijd voor je klaarstaat. Want zo zijn moeders. Moeders houden onvoorwaardelijk van ons. En dat is zo ontzettend waardevol. Als je zoiets belangrijks wilt zeggen, moet dat natuurlijk goed overkomen. 

Onschatbare waarde

Moeders zijn van onschatbare waarde. Daarom leggen Fleurop bloemisten in het door jou gekozen boeket jouw gevoel. Ze zorgen dat het boeket voor jouw mama waardering uitspreekt. Dat het weerspiegelt wat je moeder voor jou betekent. Een boeket van de hand van een Fleurop bloemist laat die indruk achter die jij voor ogen hebt. Zo'n boeket bloemen zorgt dat jouw respect en liefde echt bij jouw moeder aankomt. Want Fleurop bezorgt een goed gevoel. 

Voor elke moeder de juiste bloemen

Houdt jouw moeder van prachtige rozen, de leuke gerbera of is ze dol op de geur van lelie? In onze online bloemenwinkel vind je heel veel mooie bloemsoorten. Neus gerust rond en kies iets dat bij jouw mama past. Heb je speciale wensen? Dan kun je altijd even met ons bellen. Onze collega's van de Klantenservice zorgen dat je wensen bij de Fleurop bloemist terecht komen. Die maakt persoonlijk een boeket met een wow-effect en bezorgt dat bij jouw moeder! 

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten