Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Zoektocht naar de perfecte bloem

21 Mei 2015 om 08.23 uur
Zoektocht naar de perfecte bloem

Op 'de road to Berlin' komt het Fleurop-Interflora wereldkampioenschap nu echt in zicht. Van 11 tot en met 13 juni strijdt Fleurop bloemist Martin Groen tegen 25 andere bloemisten uit evenveel landen.

Wedstrijdthema: vrijheid

Vrijheid is het centrale thema. Met dit motto in gedachten bereidde Martin de afgelopen maanden drie werkstukken voor. Alles is tot in de puntjes uitgedacht door Martin en zijn team van specialisten. Ook ging hij op zoek naar de perfecte bloemen. Hij reed daarom kriskras door Nederland en bezocht kwekerijen (foto). Vanaf 11 juni gaat het in de Berlin Arena dan echt gebeuren. Alle deelnemers hebben drie wedstrijdopdrachten: een bloemenarrangement '100 % persoonlijk', een boeket '100% handgebonden' en als derde een bloemstuk '100%organic'. Bij alle drie de opdrachten speelt het thema vrijheid de hoofdrol.

Vijfde column Bloem en Blad

In de vijfde column in vakblad Bloem en Blad vertelt Martin over zijn laatste voorbereidingen op de 'road to Berlin' die leidt naar de #FleuropInterfloraWorldCup2015!

FleuraMetz-interview

FleuraMetz, sponsor van de #FleuropInterfloraWorldCup2015, ging met Martin in gesprek en publiceert dit in de FleuraMetz Zomerkrant die in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt uitgegeven.

Meer informatie over de Fleurop-Interflora World Cup 2015 vindt u op deze World Cup website.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten