Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Wie jarig is, trakteert!

22 November 2016 om 04.46 uur
Wie jarig is, trakteert!

Op 22 november bestaan wij precies 95 jaar in Nederland. Sinds 1921 brengen we mensen dichter bij elkaar en fleuren we menig interieur op met bloemen. Mensen bezegelen lief en leed met de mooiste boeketten die meer dan 1.100 Fleurop bloemisten zorgvuldig samenstellen.

Bloemen voor 95e besteller

Zo'n verjaardag moet gevierd worden! Deze hele week trakteren we elke 95e besteller op een GRATIS ‘Sparkling Pink’ boeket t.w.v. € 24,95. Wat je ervoor moet doen? Gewoon een leuk boeket bestellen voor iemand! Waarom? Omdat er iemand jarig is, een jubileum heeft, iets voor je heeft betekent of gewoon omdat het kan. Neem nu meteen een kijke in onze online bloemenwinkel http://www.fleurop.nl en bestel een mooi boeket. Wie weet ben jij een van de blije winnaars die we een #fleuropmomentje kunnen bezorgen met het gratis boeket! De spelregels voor deze actie vind je op http://www.fleurop.nl/95jaar.

Bloemen per postkaart

Bij een heuglijk moment hoort een bloemetje voor ons Nederlanders. Die traditie gaat heel ver terug. Al sinds 22 november 1921 kunnen mensen bij ons vooraf bloemen bestellen. Destijds begonnen twee bloemisten een samenwerkingsverband, waarbij mensen per postkaart bloemen konden bestellen. Al snel sloten meer bloemisten zich aan, zodat er door heel Nederland bloemen besteld en bezorgd konden worden. Onze coöperatie bloeide op. Vanaf het vroege begin hebben we bij Fleurop met het principe van same-day-delivery talloze mensen verrast met een prachtige bos bloemen, besteld door hun geliefde, familielid of gewoon zomaar door een vriend of vriendin.

Blijk van waardering

Inmiddels horen boeketten niet alleen bij bezoek en heuglijke momenten, maar zijn ze ook een manier om je gevoel te uiten. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop: “Mensen sturen ze om iemand een hart onder de riem te steken, bijvoorbeeld. Of om je waardering te uiten. Dit gebeurt niet alleen met boeketten, maar ook met bloemenbonnen en cadeaus ter aanvulling van het boeket. Denk aan een doosje chocola of een pluchen beertje. Alles wat online besteld wordt voor 14.00 uur, is de volgende dag in huis.”

Over Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is meer dan 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten