Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Vrolijk gerbera

18 April 2013 om 12.55 uur
Vrolijk gerbera
In deze online bloemenwinkel van Fleurop vindt u de gerbera natuurlijk ook. Er zijn diverse boeketten met gerbera’s erin die u in een paar muisklikken bij iemand kunt laten bezorgen. Het is een bloem die veel mensen leuk vinden. Bovendien past de gerbera bij uiteenlopende momenten, dus of u nou een boeket stuurt om te feliciteren, bedanken of om zomaar te verrassen…

Misschien vindt u deze gerberaboeketten leuk!
- Zo kunt u kiezen voor het  bonte gerberaboeket dat volledig uit diverse gekleurde gerbera’s bestaat. 
- Vindt u het leuk om een  gerberaboeket in witte tinten cadeau te doen? Kies dan voor Gerberaboeket wit met groen waarin de leuke springerige grassoort panicum de gerbera vergezeld.
- Een stijlvolle biedermeier (bolvormig gebonden boeket) van gerbera’s in de frisse, vrolijke kleur geel is een bijzondere bloemenverrassing!  
- De gerbera is ook schitterend in een boeket met gemengde bloemsoorten. Boeket Fijn wit is daarvan een mooi voorbeeld. Hierin is de gerbera gecombineerd met roos, eustoma en matricarium.

De veelzijdigheid van de gerbera
De gerbera is een veelzijdige bloem. Prachtig om door de Fleurop bloemist te laten verwerken in een boeket, maar ook leuk om zelf creatief mee aan de slag te gaan! Onze collega´s van BBH doen diverse suggesties. Zo kun je zelf een stilleven maken van gerbera´s in verschillende flesjes en ´zomer in een zak´. Tevens verklapt  BBH tien geheimen van de gerbera. Meer weten? Ga naar BBH-informatie over de gerbera

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten