Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Vrijwilligersweken: bedank met Anjer

17 Maart 2015 om 11.05 uur
Vrijwilligersweken: bedank met Anjer

Wist u dat Anjer ook wel Vrijwilligersbloem wordt genoemd? Een toepasselijke bloem om vrijwilligers mee te bedanken in de Vrijwilligersweken die lopen tot en met aankomend weekend!

Overeenkomst Anjer en vrijwilliger

De Anjer dankt zijn bekendheid mede aan Prins Bernhard die de witte variant droeg als symbool van verzet.  Aan Anjer worden echter heel veel symbolische betekenissen toegedicht. Twee daarvan zijn toewijding en doorzettingsvermogen. Een eigenschap die veel vrijwilligers kenmerkt. Dat hebben Anjer en een vrijwilliger dus gemeen! Lees meer over Anjer>

In het zonnetje zetten

Kent u een vrijwilliger die zich belangeloos inzet? Bedank met een boeket waar vrijwilligersbloem Anjer in zit of een boeket met Merci erbij, doe de hartelijke groeten, zet hem of haar in ieder geval in het zonnetje tijdens de Vrijwilligersweken! Deze weken lopen sinds 7 maart in aanloop naar NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland op 21 en 22 maart.

Geef boeket met Anjer

Boeket laten bezorgen bij een vrijwilliger? Ga voor:

Initiatief

De vrijwilligersweken worden georganiseerd door onder andere VBW, collectieve ondersteuning van en informatieontwikkeling voor bloemisten.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten