Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Voorbereiding is het halve werk

18 Maart 2015 om 09.23 uur
Voorbereiding is het halve werk

Op de Fleurop-Interflora World Cup 2015 moet Martin Groen drie opdrachten maken. Bloemenarrangementen met verschillende thema's. De ideeën die Martin Groen, deelnemer namens Nederland, hiervoor heeft, kregen de afgelopen maand steeds meer vorm. De reis op de 'road to Berlin' vordert gestaag!

Creatief proces

Op de Fleurop-Interflora World Cup 2015 in juni in Berlijn moet Martin arrangementen maken met drie thema's, namelijk: 100% persoonlijk, 100% handgebonden en 100% gerecycled. Er gaat een heel creatief proces vooraf aan de vertoning van die uitgewerkte opdrachten in juni tijdens het kampioenschap.

Martin en zijn team hebben heel veel ideeën geuit, die besproken, mogelijkheden geschetst en zelfs maquettes gemaakt. Op basis daarvan zijn ze gesprekken aangegaan met leveranciers van ondergronden en bloemen. Zo krijgen de ideeën steeds meer vorm.

Praktische kanten van bloemwerk

Naast dit creatieve proces spelen er praktische zaken. Het bloemwerk dat Martin in juni in Berlijn maakt wordt tentoongesteld in de Berlin Arena. Daarbij komen praktische vragen naar boven waar u van staat te kijken. Bijvoorbeeld: passen ondergronden voor de bloemenarrangementen door de deuren in de Berlin Arena, wat voor verlichting mag ik meenemen om mijn bloemenarrangementen in de spotlights te zeten. Alle deelnemers aan het kampioenschap mogen vragen stellen over dit soort onderwerpen. Martin heeft bewust een veelzijdig team samengesteld. Teamgenoten Linda Eising, Jaap Ensink en Jan van Doesburg zijn arrangeurs die op dit vlak veel ervaring hebben.

Martin Groen vertelt in eigen column

In het vakmagazine Bloem en Blad staat in maart alweer de derde column over Martin en zijn voorbereidingstraject; de 'road to Berlin' .

Fleurop-Interflora World Cup 2015

In juni staat Martin Groen in Berlijn op het podium met zo´n 20 andere Fleurop-Interflora bloemisten. Ieder van hen wil met hun bloemsierkunst de wereldtitel veroveren. Meer informatie over de Fleurop-Interflora World Cup 2015 vind je op deze website.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten