Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Vanaf 2 juni nieuw seizoen 'Een zaak van bloemen'

21 Mei 2013 om 11.35 uur
Vanaf 2 juni nieuw seizoen 'Een zaak van bloemen'
De vraag welke boodschap er schuilgaat achter een boeket bloemen staat vanaf zondag 2 juni weer centraal in het RTL 4-programma Een zaak van bloemen. Dit jaar heeft Quinty Trustfull gezelschap van John Williams die dit seizoen voor het eerst te zien is.
Samen met Quinty stuit hij op de leukste verhalen. Niet alleen in de winkel, maar ook aan de deur als bezorger van de boeketten komen Quinty en John de meest kleurrijke types tegen en dat levert vrolijke, maar ook ontroerende verhalen op. Uitzending: vanaf zondag 2 juni wekelijks tussen 19.10 uur en 19.25 uur bij RTL 4.

In de eerste aflevering bezoeken Quinty Trustfull en John Williams bloemenwinkels in Leidschendam, Hilversum en Kaatsheuvel en horen daar uiteenlopende verhalen over gouden drollen en vakantievrienden uit Tanzania aan. Een vader is blij en ontroerd vanwege de bruiloft van zijn dochter en John pinkt een traan weg bij het lied van een meisje voor haar overleden vriendinnetje

Achtergrond
Net als in het eerste seizoen in 2012 gaan Quinty en John in twaalf afleveringen op zoek naar voor wie en waarom mensen een bos bloemen, bloemenarrangement, plant of Nationale Bloemenbon kopen. Quinty en John komen dit seizoen onder meer in Breda, Heerlen, Hilversum, Rotterdam en Vianen. ‘Een zaak van bloemen’ wordt gesponsord door Fleurop Interflora Nederland BV en geproduceerd door Simpel Media.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten