Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Valentijnscadeau bij uitstek: bloemen

04 Februari 2014 om 11.03 uur
Valentijnscadeau bij uitstek: bloemen

Bloemen zijn een uiting van emoties en dus een Valentijnscadeau bij uitstek. Wil je je Valentijn verrassen, dan laat je op een onverwacht moment de Fleurop bloemist jouw liefdesboodschap thuisbezorgen. Bestel voor 12.00 uur dan bezorgen wij nog dezelfde dag!

Wat kies je voor Valentijnsdag?
Met rozen scoor je altijd. Zeker op Valentijn. De roos staat voor velen van ons namelijk symbool voor liefde. Al met 7 rozen zeg je ‘ik ben gek op jou’. Ga je voor 24 stuks dan staat dat symbool voor het feit dat je ieder moment van de dag aan je geliefde denkt. Weet je zeker dat je helemaal gaat voor je Valentijn? Kies dan voor 50 rozen. Dit aantal staat voor onvoorwaardelijke liefde. En bestel je 99 rozen, dan kun je echt niet meer stuk bij je Valentijn. Het betekent dat je voor altijd van je Valentijn houdt. Wat een mooie boodschap!

Valentijnsboeket
Natuurlijk zijn er ook prachtige Valentijnsboeketten gemaakt van andere bloemen: prachtige ranonkels, mooie gerbera’s en stijlvolle lelie’s. Je hebt volop keuze. Bekijk op je gemak onze Valentijnsselectie en bestel eenvoudig jouw Valentijnscadeau.

Kleuren passend bij Valentijn
Rode rozen geven voor Valentijn? Dat kan, maar kies eens verrassend, ga voor wit. Die kleur staat ook voor liefde en voor mooie eigenschappen als puurheid en volmaaktheid. Roze staat voor romantiek en tederheid. Ook een goede keuze met Valentijnsdag dus!

Idee voor Valentijn
Weet je niet welke bloemen je geliefde mooi vindt? Ga voor de Nationale Bloemenbon van Fleurop. Daarop kun je een foto van jullie samen zetten. Heb je alsnog een romantisch cadeau!
Voordeel: je geliefde kan op het moment dat het hem/haar uitkomt de cadeaukaart besteden bij 1.200 Fleurop bloemisten in Nederland aan bloemen, planten of accessoires kopen bij de bloemist en dat nog heeeel lang, want de Nationale Bloemenbon is onbeperkt geldig! Ga naar www.nationalebloemenbon.nl om te bestellen (levertijd 2 tot 3 dagen).

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten