Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Terneuzen meest romantische stad

15 Februari 2016 om 10.00 uur
Terneuzen meest romantische stad

Fleurop Valentijnspeiling wijst uit: Terneuzen meest romantische stad!

Veenendaal, 14 februari 2016 – Terneuzen (54.000 inwoners) is de meest romantische gemeente van Nederland. Uit een peiling onder 1.150 Fleurop bloemisten blijkt dat daar dit weekend relatief het meeste aantal anonieme Valentijnsboeketten zijn bezorgd: 62. Op de tweede plaats komt Leeuwarden met 70 ‘geheime liefdes’ op 107.000 inwoners. Als meest romantische provincie komt Drenthe uit de bus met gemiddeld 38 anonieme boeketten per gemeente. Zuid-Holland is de minst romantische provincie, met gemiddeld slechts 14 anonieme boeketten per gemeente. Er is gepeild bij Fleurop bloemisten in gemeenten vanaf 50.000 inwoners. De liefdesbloemen zijn dit jaar ook op zondag, Valentijnsdag, bezorgd.

Bloemenactie

In Almelo (62.000 inwoners) wonen de minst passievolle mensen. Slechts 9 inwoners ontvingen daar een anomiem Valentijnsboeket. Fleurop heeft daarom besloten om maandag 15 februari in Almelo met Bloemsierkunst Tibbe en een team van bloemenboys ‘vergeten’ vrouwen tussen 12.00 en 13.00 uur bij winkelcentrum Eskerplein spontaan te verrassen met ‘Day After’-Valentijnsbloemen. Fleurop directeur Jeroen de Zwart: "Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden aan Valentijnsdag en nog altijd liefdescadeau nummer één. Wij willen de onfortuinlijke Almelose dames hiermee een hart onder de riem steken."

De roos is ook dit jaar onverminderd liefdesbloem nummer één. Rood is nog steeds de meest gewilde bloemkleur. De meest afgelegen plek waar via Fleurop een Valentijnsboeket werd bezorgd is Bang Lamung in Thailand.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten