Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Super service: Fleurop bloemen bezorgen

27 Maart 2014 om 01.47 uur
Super service: Fleurop bloemen bezorgen
Fleurop levert een super service. Mooie bloemen bezorgen regel je snel via de Fleurop online bloemenwinkel. Dat is samengevat wat Marijn Meijers schreef over Fleurop op beoordelingswebsite Trustpilot.nl. Fleurop verloot regelmatig boeketten onder schrijvers van beoordelingen op deze website. Dit keer is Marijn de gelukkige. Gefeliciteerd met jouw #Fleuropmomentje! Het boeket wordt binnenkort (op het bij ons bekende adres) bezorgd. 

Winnaar #Fleuropmomentje
Marijn Meijers schreef onder andere: “Om 11.40 besteld en 's middags was het er al! De hyacinten waren op dus er werd gebeld of er ook ranonkels in mochten: tuurlijk! Fijn dat ze het vroegen.” Verder gaf meneer aan het fijn te vinden dat gebeld werd met de bloemist, nadat hij bij onze Klantenservice aangaf dat hij een typefout in het tekstkaartje had gemaakt. “De bloemist kon het nog verbeteren: super service!”

Fleurop bloemen winnen?
Bestelt u bij Fleurop? Reageer dan op het beoordelingsverzoek dat u enkele dagen na de gekozen bezorgdatum ontvangt! Wie weet wint u een boeket: we bedanken namelijk regelmatig schrijvers van beoordelingen door een boeket ter waarde van € 19,95 te verloten.

 

Hou daarnaast http://facebook.com/fleurop.nl in de gaten voor Fleuropwinacties!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten