Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Rode bloemenloper van 30x5m zien?

12 Maart 2015 om 04.26 uur
Rode bloemenloper van 30x5m zien?

Komt dat zien in Berlijn!

Op 18 april van 10.00 uur tot 16.00 uur leggen de Young Wild Guns, Duitse ambassadeurs van de Fleurop-Interflora World Cup 2015, samen met stagiairs van over de hele wereld een rood bloementapijt van 30 x 5 meter op vliegveld Berlijn-Tempelhof.
Op 'International Trainee Day' wordt deze rode loper van bloemen uitgerold als symbolische uitnodiging. Iedereen ter wereld is namelijk van harte welkom om van 11 tot en met 13 juni naar de Fleurop-Interflora World Cup in Berlijn te komen.
Stagiaires uit het bloemenvak laat je deze kans niet ontnemen: meld je aan, kom naar Berlijn en deel de krachtige expressie van bloemen en het bloemistenvak met de wereld!

International Trainee Day

De uitrol van het rode bloementapijt op 18 april International Trainee Day wordt mede mogelijk gemaakt door stagiaires. Met het evenement vragen Fleurop Interflora Duitsland (host Fleurop-Interflora World Cup 2015), World Cup-ambassadeurs en de stagiaires aandacht voor het bloemistenvak en het belangrijkste kampioenschap in dat vak: de Fleurop-Interflora World Cup 2015.

Unieke kans voor stagiaires

Stagiaires krijgen een overnachting in een hostel cadeau als zij deelnemen aan deze bijzondere bloemenactie op 18 april. Overige kosten zijn voor eigen rekening. Aanmelden en/of meer informatie? Mail naar Fleurop Interflora Duitsland: worldcup2015@fleurop.de. Schrijf je e-mail in het Duits of Engels en zet 'Blütenteppich' in de onderwerpregel. Stel je vraag en/of registreer je voor deelname door je naam, adres en telefoonnummer (inclusief landnummer) te vermelden.

Fleurop-Interflora World Cup

De Fleurop-Interflora World Cup 2015 vindt plaats van 11 tot en met 13 juni in Berlijn. Het kampioenschap bekrachtigt vakmanschap, creativiteit en culturele uitwisseling. De internationale deelnemers maken fascinerende, unieke florale meesterstukken met als centraal thema 'Vrijheid'. De Fleurop-Interflora World Cup wordt eens in de vijf jaar gehouden. Dit is de veertiende keer. Deze belangrijkste wedstrijd voor de internationale florale industrie  vond de laatste keer plaats in 2010 in Shanghai, China.

Iedereen kan de Fleurop-Interflora World Cup 2015 op 11, 12 en 13 juni bezoeken. Een unieke kans voor particulieren om van dichtbij te zien hoe bloemsierKUNST wordt gemaakt. Voor bloemisten worden bovendien diverse workshops georganiseerd. Meer informatie op www.worldcup-berlin2015.com.

Deelnemer namens Nederland

Martin Groen (Fleurop bloemist in Workum en internationaal actief als floral designer) vertegenwoordigt Fleurop Interflora Nederland. Volg Martin op zijn 'road to Berlin' via Fleurop (facebook.com/fleurop.nl) of twitter.com/fleurop_nl en via Martins persoonlijke accounts: Martin Groen en @groenbloem onder #FleuropInterfloraWorldCup2015.

Ambassadeurs Fleurop-Interflora World Cup

In elk deelnemend land is een ambassadeur aangewezen. Tim van Leipsig (Fleurop bloemist in Helmond, internationaal actief als floral designer, moderator op bloemenevenementen) promoot de Fleurop-Interflora World Cup 2015 in Nederland.
De Young Wild Guns, een groep bloemenarrangeurs, promoten de World Cup 2015 in gastland Duitsland. Bekijk hun International Trainee Day-promotiefilm.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten