Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Relaxen tussen de bloemen tijdens vt wonen & design beurs

03 Oktober 2017 om 02.32 uur
Relaxen tussen de bloemen tijdens vt wonen & design beurs

Van 3 tot en met 8 oktober vindt in de Amsterdam RAI de 25e editie van de vt wonen & design beurs plaats. Met een oppervlakte van ruim 25.000 m2 is de beurs dit jaar groter dan ooit. Om alle 250 woonexperts op deze beurs te bezoeken, kun je wel wat energie gebruiken. Daarom is er het Fleurop Flowerrestaurant. De ultieme plek om even te relaxen, energie op te doen voor het vervolg van je beursdag en ondertussen kennis te maken met de nieuwste bloementrends.

“Nooit eerder waren zo veel bloemen op de vt wonen & design beurs te zien”, vertelt Michel van Slingerland, marketingmanager van Fleurop. “Een geweldige ontwikkeling, want bloemen krijgen een steeds prominentere plek in het interieur. Wij willen op een inspirerende en creatieve manier invulling geven aan deze trend door het complete restaurant te transformeren tot florale oase.”

Inspiratiebron

Op de tafels, langs de wanden, in de vorm van boeketten, als stijlvol single-flower-arrangement of eyecatching object: suggesties genoeg. “Dat is ook precies de bedoeling van het Fleurop Flowerrestaurant”, legt Van Slingerland uit. “We laten mensen graag zien hoe veelzijdig bloemen zijn en hoe makkelijk het is om ze een plaats in het eigen interieur te geven. Het Fleurop Flowerrestaurant is een grote inspiratiebron.”

Trends

Net als de interieur- en modebranche kent ook bloemenland trends. Fleurop Bloemist Eric Dompeling, van Bloemsierkunst Anggrek uit Amsterdam, is met zijn team verantwoordelijk voor alle creaties in het restaurant. Hij licht toe: “Waren de boeketten vroeger compact en rond, tegenwoordig mag het allemaal losser en grootser. Bloemen zijn seizoensproducten, en dus wisselt ook bij bloemisten de collectie regelmatig. In het Fleurop Flowerrestaurant schitteren nu typische najaarsbloemen als snijhortensia’s, amaryllis en bessentakken. Daarmee maak je ook jouw interieur in no-time klaar voor het nieuwe seizoen.”

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten