Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Postcode Loterij zet m.b.v. Fleurop bloemisten Nederland in de bloemen

30 Mei 2012 om 11.39 uur
Postcode Loterij zet m.b.v. Fleurop bloemisten Nederland in de bloemen

In aanloop naar het EK Voetbal vindt deze grootschalige bloemenactie vanaf 31 mei plaats. De ruim 2 miljoen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij ontvangen een ‘fleurig elftal’ cadeau: een bosje met elf bloemen. Lokale  Fleurop bloemisten, gevestigd door heel Nederland, verspreiden de boeketjes bloemen.

Grootste bloemenactie ooit
Deze eenmalige actie van de Postcode Loterij is de grootste opdracht voor de Nederlandse bloemenmarkt ooit. In totaal werkten er 33 gerberakwekerijen aan mee. De bloemen worden uitgereikt bij ruim 900 Fleurop bloemisten.
Fotobijschrift: Meer dan een kwart van de Nederlandse huishoudens ontvangt volgende week van de Postcode Loterij een bosje bloemen. Gerberakweker Mike Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker heeft een groot deel van deze gerbera’s gekweekt (Diederik van der Laan / Photo Republic).

Iedereen die in de maand april meespeelde met de Postcode Loterij krijgt een bosje bloemen. Deze bloemen zijn afkomstig van duurzame kwekers. De deelnemers krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs van 31 mei tot en met 2 juni en van 7 tot en met 9 juni kunnen ophalen bij een bloemist bij hen in de buurt.

De Bloemprijs
Sinds oktober 2010 zitten bloemen als vast onderdeel in het prijzenpakket van de Postcode Loterij. Hele wijken winnen de Bloemprijs. Maandelijks zijn dit gemiddeld 100.000 bosjes bloemen door heel Nederland. Fleurop bloemisten zijn betrokken bij uitgifte van de Bloemprijs.

Vragen over je Bloemprijs?
Heb je de Bloemprijs gewonnen en heb je er een vraag over? Neem contact op met de Nationale Postcode Loterij, 0900 300 15 00 (€ 0,10 per minuut. Van 9.00 - 21.00 uur.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten