Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Passie voor Pioenroos

15 Mei 2015 om 09.06 uur
Passie voor Pioenroos

Fijn het is weer pioenentijd! Pioenen zijn een cadeau van de natuur. Wij vinden het heel logisch dat veel mensen een passie voor de Pioenroos hebben.

Pioen of pioenroos

Pioen of Pioenroos: een bloem waarvoor veel mensen een passie hebben. Dat begrijpen we bij Fleurop heel goed. Het is een schitterende bloem die van relatief kleine knop uitgroeit tot een imponerend grote bloem met heel veel zachte blaadjes. Je ziet ze vooral veel in het roze, maar er zijn meer soorten en kleuren. Een bloem om van te houden! Ga naar je lokale Fleurop bloemist en verwen jezelf met een boeket.

Pioen cadeau

De Pioenroos is een cadeau van de natuur: wanneer en hoe lang ze verkrijgbaar zijn is heel afhankelijk van de weersomstandigheden. Over het algemeen is Pioen in mei en juni verkrijgbaar.

Weetje over Pioenrozen

Wist u dat de Pioenroos wordt beschouwd als teken van geluk, voorspoed en bloeiende romantiek? Pioen is dan ook bij uitstek een bloem om uw passie mee te tonen. De weelderige bloem met zachte blaadjes imponeert met haar schoonheid. Dus tover een glimlach op iemands gezicht en verras iemand met een pioenboeket en een persoonlijke boodschap!

Pioenen bij Fleurop

Onzebloemisten hebben hun passie voor pioenen vertaald in drie prachtige boeketten. Deze vindt u in onze online bloemenwinkel.

  • De bloemist combineerde roze Pioenen met de schattige witte kamillebloemetjes en warmroze gerbera in het wervelende boeket Pioen Passie, € 24,95.
  • Laat u Pioenboeket bezorgen dan wordt de ontvanger verrast met de combinatie van pioen, ragfijne alchemilla en zachtroze campanula. € 19,95.
  • Een echte verleider is Pioen en meer, € 24,95, met prachtige trosrozen, zomerse dille naast schitterend roze pioenrozen.
Welk boeket past het beste bij de boodschap die u wilt laten bezorgen? 

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten