Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Longfonds ontvangt donatie Fleurop

02 Oktober 2013 om 11.14 uur
Longfonds ontvangt donatie Fleurop
Het Longfonds ontvangt een donatie van Fleurop. Dit is mede mogelijk gemaakt door kopers van boeket 'Steun het Longfonds', bedankt!

Overhandiging cheque
Vandaag, 2 oktober, overhandigde Jeroen de Zwart, algemeen directeur Fleurop, een cheque van aan Michael Rutgers, directeur Longfonds (voorheen Astma Fonds), zie foto. De donatie kwam tot stand door boeketverkoop via www.fleurop.nl. Per verkocht boeket Steun het Longfonds doneerde Fleurop een bedrag. Deze donatie is dus mede mogelijk gemaakt door kopers van het boeket, waarvoor dank.

Achtergrond
Bij de samenstelling van Steun het Longfonds werd uiteraard rekening gehouden met mensen met longziekten. Het boeket bestond uit rozen; bloemen met zo min mogelijk geuren en stuifmeel in verband met mogelijk allergische reacties.
Fleurop is verheugd om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de belangrijke taken van het Longfonds. Het Longfonds kan dankzij donaties zaken financieren als wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en de organisatie van activiteiten voor mensen met een longziekte.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten