Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Inpakken met bloemen

07 December 2015 om 01.49 uur
Inpakken met bloemen

Uw kerstcadeau origineel inpakken? Wrap it up mét bloemen!

Met oog voor detail

Wie er oog voor heeft, weet dat een cadeau nog specialer wordt als er extra aandacht aan details wordt besteed. Naast mooi inpakpapier en feestelijk lint mogen bloemen dus eigenlijk niet ontbreken.

Onvergetelijke kerst

U zorgt voor een onvergetelijk kerst door speciale aandacht te besteden aan het kerstcadeau voor die ene bijzondere persoon. Met deze tips van inspiratiewebsite Mooi wat bloemen doen maakt u bloemen onderdeel van uw cadeauverpakking:
  • Om de verpakking op de afbeelding na te maken heeft u nodig: bloemen (in waterbuisje), zwart inpakpapier, lint, zwart washi tape en een schaar.
  • Aan de slag: pak het cadeautje zo strak mogelijk in met het zwarte papier. Span het lint eromheen. Plak het lint vast met de zwarte tape. Steek de bloemensteel/het buisje onder het lint door. Plak voor extra stevigheid wat tape over de steel.

Cadeau met bloemen

De lokale Fleurop bloemist adviseert u graag over welke bloemen geschikt zijn. Bovendien kunt in de bloemenwinkel een bloem inclusief een waterbuisje kopen. Dan weet u zeker dat de bloem mooi blijft!

Bron foto: Mooiwatbloemendoen.nl

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten